Bloggers Open ’14, testul de anduranță

Îmi amintesc cu drag de meciurile de toamna trecută și chiar și de febra musculară pe care am simțit-o puternic după doar două meciuri la #bloggersopen. Și pentru că Toma a promis (am și dovada) că mai organizează și anul ăsta o competiție, s-a ținut de cuvânt. Dar cu atât mai mare a fost surpriza pentru mine când am aflat că mă pot implica în organizare. Și asta am făcut. Mi-a prins tare bine.

Pentru că vremea a ținut cu noi și am reușit să prindem soarele de o rază și să-l aducem pe teren, ne-am bucurat de un weekend de tenis împreună cu 36 de bloggeri, 102 meciuri, kkcal arse și multe altele, pe care le puteți vedea în infograficul de la finalul articolului.

Să trecem așadar la lucrurile care s-au văzut în offline atât sâmbătă, cât și duminică, pe terenurile GM Tennis la #bloggersopen14

Bloggerii au renunțat la laptopuri, la telefoane (cel puțin ale lor) și au venit pregătiți, antrenați (cel puțin unii dintre ei) să joace. Da, să joace, domnule! Să lovească cu putere și să ajungă cât mai sus în clasament. Unii dintre ei mai puseseră mâna pe rachetă și prin copilărie, dar renunțaseră, alții au făcut asta pentru prima oară, dar au devenit mai buni a doua zi (felicitări, Simona).

Sâmbătă, la început de zi, am avut parte de un joc demonstrativ între CCO-ul Orange, Julien Ducarroz împreună cu Cornel Ilie, solistul trupei Vunk pe de o parte a terenului, iar de cealaltă parte, Gabriel Moraru, tenismen, fostul antrenor al Irinei Begu (pe care ați și văzut-o la Wimbledon anul acesta) și un om pe care-l admir foarte mult, Vlad Eftenie, fotograf. A fost un meci strâns, de care spectatorii s-au bucurat foarte mult. Șansele au fost de partea echipei Ducarroz și Ilie, dar trebuie să felicităm ambele perechi de jucători.

Așa-i în tenis! Am reușit să trec de calificări, cu puțin noroc, și am ajuns în semifinala de duminică, unde m-am întâlnit (istoria se repetă) cu Ana Maria, cu care de altfel m-am confruntat și anul trecut, și pe care, din nou, datorită spiritului ei relaxat, am reușit să o înving, deși în primul set m-a bătut cu 6-0.  Felicitări, Ana și mulțumesc pentru joc! (Ana a reușit să se claseze anul acesta pe locul trei, drept dovadă că este ambițioasă)

finale

Și pentru că mai cred în coincidențe, fotografiile astea două stau mărturie a ceea ce urmează să spun. Așezarea în terenuri în prima poză a fost, coincidență, disputa dintre mine și Alexandra și Ana vs Simona, iar în cea de-a doua, pe partea stângă avem *spoiler* câștigătorii turneului, iar pe partea dreaptă, cei de pe locul al doilea.

În finală am avut-o, așadar, alături, ca partener de joc, dar și ca susținător (pentru că numai eu știu câți de bravo am auzit la fiecare lovitură pe care reușeam să o nimeresc destul de bine încât ea să nu o prindă), Alexandra, câștigătoarea #bloggersopen14, cea care știe să gătească la fel de bine precum știe să joace tenis. Mă bucur tare mult că acest turneu a făcut-o să-și aducă aminte de copilărie, de orele de antrenament, de bunica și de cât de mult îi place să joace tenis. Felicitări, Blaș! (#bineblas)

A fost un weekend frumos. Așa cum am spus și anul trecut, tenisul înseamnă 100% talent99% transpirație1%inspirație. Și dacă ești ambițios și crezi în el, cu siguranță vei fi și câștigător.

Momentele surprinse în cele două zile de #bloggersopen14 au fost realizate cu telefoane Samsung Galaxy K Zoom (cu una dintre fotografii am câștigat și un Samsung Gear Fit , cu care să-mi măsor activitatea, pentru că da, voi continua să joc tenis și să alerg, cât mă țin picioarele). Mulțumiri și lui Zdeto și Vlad pentru activitatea de fotografi de pe teren.

Game! Set! Blog.

Despre experiențele de tenismeni de weekend mai găsiți și la Radu (câștigătorul la băieți), AdiCorina, ClaudiuLoredana, Gabriela, Ștefan și Andrei.

Mulțumim sponsorilor Orange și Samsung pentru susținere. De asemenea, le mulțumim participanților și sperăm că v-am ambiționat atât de mult încât să ne vedem și la anu’ :)

p.s. mai multe fotografii de la Bloggers Open 2014 găsiți pe contul de Instagram și pe contul de facebook GM Tennis.

de urmărit hashtag-urile #bloggersopen #kzoom #orangecloud

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.