Călătoria magică către Țara Făgărașului alături de #tfb8

Amintirile din călătorii nu sunt deloc lesne de uitat.

Rememorez acum toate momentele de dinaintea fiecărei plecări în excursie. Nu reușeam să adorm, mă răscoleam toată noaptea, îmi făceam planuri și tot felul de idei îmi treceau prin cap. Apoi, dacă reușeam să ațipesc, mă trezeam înainte ca alarma să sune. Am crescut,  dar entuziasmul meu a rămas același. Fuga către necunoscut va rămâne întotdeauna o plăcere.

Iată că anul 2014 a început să-mi poarte pașii prin locuri prin care nu am mai călcat niciodată. Prin ianuarie tocmai anunțam plecarea în Suceava, în #tfb7,  unde am avut parte de câteva zile cu soare, pe care le-am petrecut alături de oameni care încă mai cred în tradiție, oameni care se bucura de lucruri mărunte, de oameni care par simpli, dar care poartă-n cârca lor o grămadă de povești.

Astfel, m-am hotărât să pornesc iarăși la drum, ca să mai pun în tolba de amintiri câteva peisaje de basm și istorioare cu oameni frumoși. Între 12-16 februarie, #tfb8 fuge într-o călătorie magică în Țara Făgărașului, mai exact localitatea Calbor, unde aerul e mai puternic, soarele e mai rece, dar lumea e la fel de frumoasă.  Și iar ne e bine. Ne vom caza la Pensiunea 249 (Calbor Country Club), de la ale cărei ferestre vom vedea soarele cum răsare de după munți.

Hai să surprindem iarna împreună! Dacă ai un blog, ești pasionat de fotografie, îți place să mai fugi de acasă din când în când și vrei să ni te alături, convinge-ne cu o postare pe blogul tău care să conțină un portret, surprins și descris de tine. La finalul postării inserează mențiunea “Text înscris în concursul #TFB8, un eveniment organizat de Foto Union și Calbor Country Club”, apoi trimite link-ul către postare pe adresa vreau@fotounion.ro pînă pe 6 februarie 2014. Ocupă tu locul!

Dacă nu ne poți însoți, nu uita să stai cu ochii pe hashtag-ul #tfb8, (atât pe Instagram, cât și pe Facebook) unde vei putea  citi poveștile frumoase spuse de pe meleaguri făgărășene.

TFB8 este posibil grație sprijinului oferit de Calbor Country Club,Dacia Plant și De altădată.

Tara Fagarasului

TFB8 este un eveniment organizat de Foto Union și Calbor Country Club, cu sprijinul Silva, Toyota, Dacia Plant și De altădată.

Comentezi?

comments

Related Post

5 Replies to “Călătoria magică către Țara Făgărașului alături de #tfb8”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.