Ciuc Radler trasează cu bicicleta cel mai mare desen GPS din România

Îmi amintesc perfect momentul în care am învățat să merg pe bicicletă. Deși mă tem și acum că aș putea cădea în orice clipă, îmi place să mă aventurez și să mă plimb, chiar și cu bicicletele închiriate din oraș.

Zilele astea am văzut pe blogurile lui Cristian, Ariel și Pandutzu și al Elenaei cum au desenat niște forme de păsări, animale și chiar obiecte, pe străzile din București, dar nu cu cretă, ci cu bicicleta. Ideea vine de la Ciuc Radler, care a lansat o provocare inedită celor care au o viață activă.

În cadrul acestei inițiative, numită Ciuc Radler România Activă, o echipă de cicliști amatori vor pleca pe un traseu de peste 2500 km prin țară.  Ei vor trasa cel mai mare desen pe GPS cu ajutorul bicicletelor, și vor pedala pe drumuri forestiere, albii de rău, dar vor atinge și zone urbane din Bacău, Piatra Neamț, Cluj, Miercurea Ciuc, Arad și Timișoara.

Desenul va putea fi urmărit și în timp real pe site, unde suporterii vor trimite membrilor echipei mesaje de încurajare, fie text, foto sau chiar video, și cei mai activi membri vor primi și premii constând în biciclete (asta e șansa mea de a câtșiga o bicicletă).

Mâine însă, sportivii bicicliști și nu numai, sunt invitați în Parcul Herăstrău (intrarea de la Fântână) să îi susțină pe cei care vor pleca la drum și să li se alăture lor pentru primii 60 de km. Așadar, mâine dimineață la 9, mergeți și pedalați pentru a încuraja la desenarea pe GPS a unei lămâi pe întreaga Românie.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.