Dau două oi pe o argilă. Vii cu mine la #BLPX? [concurs]

Update: Monica, ne vedem mâine! Tu ești câștigătoarea :)

De fiecare dată când are loc Bloggers Lan Partyîncep să-mi amintesc de locul în care mergeam când aveam vreo 14 ani ca să stau câte o oră “pe internet”. Îi ceream mamei câțiva lei și o luam agale până undeva prin apropiere de Parcul Circului, unde era o sală cu calculatoare și mulți băieți care se jucau “în rețea”. Pe atunci eram pasionată doar de Trivia și vorbeam cu necunoscuți pe mIRC, dar îmi amintesc cum își comunicau băieții semnalele de joc care se auzeau în toată sala.

Toma ne invită să retrăim momentele alea, în care totul se întâmplă întocmai ca atunci, în care lumea împărtășește bucuria jocurilor cu cei din apropierea lor, dar nu oricum, ci la cea mai mare ediție de BLP de până acum, #BLPX, ediția cu numărul 10. Sâmbăta asta, 5 martie, Impact Hub, se lasă cu distracție de la 11 a.m. până seara târziu!

Vor fi peste 120 de gameri activi, care vor vrea să-și arate puterile sub orice formă, mai ales că cel mai mare premiu (oferit de ASUS) este un PC în valoare de peste 10.000 lei – asta e o adevărată investiție pentru pasionați.

Se joacă, în ordinea numerelor de pe tricou:

  • Catan – singurul joc, de altfel, la care am început și eu să mă pricep cât de cât; aici am o șansă să vă stric combinația, pentru că mă așez pe hartă cum știu eu mai bine.
  • Unreal Tournament – ăsta e un joc de pe vremea când eu abia mă născusem, dar se pare că e încă la modă
  • Street Fighter V – ăsta ar trebui să fie un soi de MK (corectați-mă dacă greșesc), dar cu niște monștri mai sacri
  • Guitar Hero – pe care m-am distrat teribil data trecută, chiar dacă nu am câștigat
  • (și surpriza zilei) NBA2k16 – Băieții de la Steaua Baschet vin să joace NBA2K16 cu invitații. Eu sunt tare curioasă cât de mare va fi competiția!

Pot să spun cu mâna pe inimă că, fiecare invitat pe care l-am luat cu mine la eveniment s-a distrat de minune. Așa că, dacă nu ai treabă sâmbăta asta, te invit să-mi lași un comentariu și să-mi spui ce te-ai juca la #BLPX și de ce. Cel mai simpatic comentariu va fi ales mâine, în jurul orei 15:00 de către juriul cel mai aprig, și anume eu.

p.s. joaca durează întreaga zi, așa că nu-ți face planuri. Nici măcar pentru seară, că e after-party la Shoteria. Poți să dai tu un tort de shot-uri dacă ești câștigător!

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi Net,Shoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21. Toate drepturile rezervate.

Comentezi?

comments

3 Comments

  1. Cristina Nicolae March 3, 2016
  2. Catalin G. Voicu March 3, 2016
  3. ITsb March 4, 2016

Add Comment