Descoperă Superstarul din copilul tău cu Cris-Tim!

copilărie

Copila din imagine are acum aproape 24 de ani. A renunțat la părul scurt, dar nu și la pijamalele roz. Privirea-i la fel de pierdută, dar acum se gândește la altele. Vrea să-i surâdă de undeva de pe fereastra înaltă din camera aia de casă naționalizată, cine oare altul dacă nu viitorul?

În trecut visa să meargă la emisiunile pentru copii de la televizor și aștepta cuminte în fiecare duminică dimineață în fața televizorului momentul în care va apărea Magicianul. Uneori descoperea că fetițele de vârsta ei cu care împărtășea același nume erau pe scenă, și-și spunea: și eu trebuia să fiu acolo! Dar, din păcate, visele fetei au rămas doar în gândul ei, și nimeni nu a ambiționat-o să se ridice din fața televizorului și să apară și ea duminica următoare la televizor. Uneori astea sunt momentele-n care-și dorește să se-ntoarcă în trecut și să le spună părinților că ar fi vrut să o ia cineva de mânuță și să o ducă la preselecția pentru Tip Top Mintop.

Anii au trecut, dar ea e tot o copilă. Cu talentele ei mai mult sau mai puțin cunoscute. Acum nu mai cântă decât în baie sau câteodată pe stradă. Și poate tot o copilă va rămâne până când lucrurile se vor schimba radical. Până atunci când, în locul ei, în același colț al camerei, va fi fotografiată purtând tot un costumaș roz, o altă versiune a ei, de data asta născută din pântecele-i tânăr. Pentru ea mai e vreme de visat, dar pentru părinții care deja au copii, nu. Și nu-ți trebuie motive pentru care să-i refuzi copilului tău dreptul de a fi ceea ce-și dorește să fie. Trebuie să te gândești că 1. nu-i oferi regrete pentru vârsta la care va conștientiza că e prea târziu să mai facă aceste lucruri, 2. trebuie să-ți impulsionezi copilul să se îndrepte către ceva, să-l stimulezi, să-l motivezi către ceva care să-i placă și pe care să-l considere util mai târziu, 3. vei fi un părinte fericit și mulțumit că poți să-ți ajuți copilul să crească frumos.

Cris-Tim le promite părinților că nu unul, ci fiecare dintre copiii lor poate ajunge să fie un mic superstar, precum Luiza pe care toți am urmărit-o cu drag în reclama de la Salam Săsesc. V-o amintiți? Ssssaaalaaam săăăăseeeesssc.

Copilul tău poate fi vedetă în noua campanie Cris-Tim. Dacă are între 3 și 7 ani, înscrie-l în concurs în perioada 17 martie – 13 aprilie! Cris Tim cauta 8 copii care vor fi vedetele noului spot Salam Sasesc, prin intermediul campaniei Cris-Tim te face superstar. Realizează un filmuleț cu copilul tău spunând Salam Săsesc, apoi urcă înregistrarea pe platforma superstar Cristim. Atât e de ușor.

Eu le voi spune rudelor și prietenilor apropiați să aibă curaj să facă acest pas. Nu e greu, îți trebuie doar puțină-ncredere în tine și-n copilul tău. Lăsați-va copiii să se dezvolte în medii plăcute. Să plece din fața televizorului în videoclipul de la televizor. Deschideți-i drumuri. Ajutați-l să-și construiască un viitor. Frumos și bun.

Ajutați-l să nu devină eu, care mai visez din când în când că aș putea acum să vorbesc și să cânt în fața măcar a câțiva oameni, dar nu o fac. Ajutați-l să nu aibă regrete. Veți fi mai fericiți.

Campania Cris-Tim te face Superstar pentru BlogalInitiative.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.