Interval, festivalul de 100 de ore de muzică, are loc în București

Nu știu care este recordul la cea mai lungă petrecere, dar cu siguranța de 100 de ore de muzică continuă nu am mai auzit. Organizatorii spun că este ‘the longest musical event in European nightlife history’ și nu țin să-i contrazic.

Toată nebunia asta poartă numele de Interval și va începe pe 27 noiembrie, încheindu-se pe 2 decembrie, fără pauze în acest, cum bine zice și numele, interval. Vor fi peste 80 de artiști care vor urca pe 3 scene ale celor două cluburi care sunt implicate în eveniment – Club Guesthouse și un al doilea club care încă nu a avut deschiderea, Club FORM.

Pentru că eu nu-s pasionată atât de mult de genul de muzică pe care o să-l auziți la festival, am să las doar câteva dintre numele celor care vor veni să-și promoveze muzica și care au stârnit deja interes în rândul fanilor genului. Tama Sumo, Levon Vincent, Ben UFO, DVS1, Francois X, French Fries, Vlad Caia,Hunee, Jacek Sienkiewicz, Bambounou, Jackmaster, Culoe De Song, Lakuti și Baba Stiltz. Lista continuă până la 80 de artiști.

Biletele au fost puse-n vânzare aici. Sunteți pregătiți?

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.