Recomandări de weekend: BurgerFest 2017

Prin 2016, odată cu vizitele mele dese la Cluj, am început să comand burgeri în aproape fiecare locație nouă în care mergeam. Curiozitatea s-a transformat într-un semi-obicei, așa că acum am chiar și câteva restaurante preferate unde merg să mănânc un burger atunci când mi se face poftă.

Și pentru că toate ideile bune sunt deja luate, cineva s-a gândit acum doi ani că ar fi perfect dacă s-ar întâmpla un festival al burgerilor, așa că iată-l deja, la a treia ediție. În acest weekend, chiar dacă vremea nu se anunță prea prietenoasă, mergem la BurgerFest, unde s-au strâns nu mai mult, nici mai puțin de 27 de restaurante de ale căror burgeri ne putem bucura.

Printre recomandările mele se numără: 3Kombinat, Baz Bistro & Lounge, Bistro de’l Arte (Brașov) – despre care am auzit lucruri foarte bune, Burger Van, Circus Pub, Furgoneta, Hard Rock Cafe (stați pe aproape, urmează și un concurs interesant), Hashtag Pub, Re:Modelier (la care încă nu am ajuns, dar despre care am auzit numai lucruri bune) și Peter Burger.

Anul acesta, spun organizatorii, pentru a ne bucura de cât mai multe rețete, arome și gusturi, burgerii vor fi mai mici (între 180-200 grame) și vor avea prețuri mai scăzute.

Unde se întâmplă toată nebunia? La Verde Stop, Barbu Văcărescu 162 – 164. Astăzi și mâine accesul se face începând cu ora 12:00. Întreg programul este de găsit aici.

Și pentru că mâncarea e și mai gustoasă însoțită de muzică bună, în toate aceste trei seri de festival vor cânta: Sâmbătă – ROA & Vița de Vie, iar Duminică – Zob și byron. Biletele la BurgerFest costă 17 lei/zi sau 45 lei abonament pe cele trei zile de festin/festival, cum vreți să-i spuneți, al burgerilor și le găsiți pe www.iabilet.ro sau direct la intrare.

Așadar, ne vedem la burgereală?

Foto: Circus Pub

Comentezi?

comments

Add Comment