Tu cât de tare-ți dorești să zbori?

La întrebarea: dacă ai avea o super-putere, care ar fi aceea? am răspuns întotdeauna că mi-ar plăcea să zbor. Cred că de aici și dorința asta de a mă urca în avion oricând, chiar dacă până anul trecut nu am știut care e senzația. Dar știu că acum aș face-o. Mi-ar plăcea să stau cât mai mult deasupra norilor.

Sveatoslav Vizitiu, în vârstă de 29 de ani, a avut (aproape) acest privilegiu. El este câștigătorul României la concursul internațional Pitch your First, organizat de Vodafone în 10 țări, printre care și în România, în luna mai, 2014. S-a urcat pe aripile unui avion Boeing Stearman din 1943 și a reușit să-și facă și un selfie, pe care i l-a trimis fericit soției sale. A zburat la o înălțime de peste 4500 m, cu o viteză de peste 270km/h.

Concursul a fost o reală provocare pentru fiecare dintre cei care au participat cu unul dintre viselor lor și cred că asta îi va motiva pe mai târziu să lupte și să și le îndeplinească. Îmi amintesc cât de mult mi-a plăcut videoclipul în care două doamne drăguțe, cu vârste înaintate, au zburat pentru prima oară cu avionul. De ce? Pentru că peste câteva săptămâni, dorința lor ar fi devenit și my #first. Am fost atât de entuziasmată de experiența lor, încât mi-am zis că așa de frumoasă va fi și a mea.

Și așa a și fost.

Comentezi?

comments

Add Comment