12,8 milioane de români folosesc Internetul mobil – Mobifest

Încă mi se atrage atenția că stau foarte mult pe telefonul mobil. Dar, hei, nu toți facem asta? La o privire rapidă în orice mijloc de transport te-ai afla, pe stradă sau chiar la evenimente, întâlniri etc, 4 din 5 oameni stau cu privirea-n telefon.

Social Media în luna aprilie, în România, arăta cam așa 8 conturi de Facebook, 330.065 conturi de Twitter, Instagram se apropie rapid și el, cu 229.158 de conturi. Și acum vă-ntreb: vă mai îndoiți de puterea mediul mobil?

Mesajul mobil atinge mult mai rapid masa de consumatori și are un impact mai mare. Suntem în permanență conectați la telefoanele mobile și atunci, brandurile care vor să atingă, prin interacțiune sau vânzări consumatorii, ar trebui să fie prezente cât mai mult pe mediul mobil.

Despre Mobifest v-am mai povestit. Acum vă ofer doar un reminder și vă propun o ofertă.

Dacă vă-nscrieți pe office@evensys.ro și sunteți unul dintre primii 5 care folosesc codul andraniculaMbf15, veți primi un discount de 33% (față de oferta oficială) pentru Mobifest 2015.

Cea mai importantă conferință despre marketingul și inovația în mediul mobil se-ntâmplă pe 13 mai, la Crowne Plaza Hotel și include, într-o singură zi, atât o conferință, un training specializat în mobile marketing, cât și gala de premiere a celor mai inedite campanii și aplicații mobile de pe piața locală, Mobile Awards, de altfel și singura competiție a proiectelor și aplicatiilor mobile realizate la noi în țară.

În ziua evenimentului se va prezenta în premieră și studiul “Mobile Romania 2015”, realizat de Unlock research, care va oferi date importante despre cum folosesc românii telefonul mobil, rețelele sociale și toate aceste instrumente de comunicare care devin mult mai accesibile de la an la an.

Pentru această ediție Mobifest, Evensys împreună cu o serie de specialiști în marketing și comunicare, au pregătit un e-book cu 17 previziuni care contează în mobile marketing în 2015. Puteți descărca gratuit e-book-ul de aici.

Evenimentul este organizat de Evensys împreună cu Telekom, Unicredit-Țiriac Bank, Vodafone, Syscom Digital și Voxline.

Foto: Vitalyvt.com

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.