20 de ani de Pizza Hut în România

Deși s-a deschis pe 17 decembrie 1994, Pizza Hut a sărbătorit pe 30 septembrie cei 20 de ani de existență în România la primul restaurant deschis, cel de pe Calea Dorobanților. Casual Dine-in îi spuneau ei. Au început cu 100 de angajați, dintre care 50 lucrează și astăzi alături de Pizza Hut pe poziții mult mai înalte.

Așadar, aveam mai bine de 4 ani când cineva s-a gândit că, dacă America e prea departe, ar trebui să o aducem la noi. De atunci Pizza Hut a dezvoltat o rețea de 14 restaurante în România: 8 restaurante-n București, două-n Cluj și câte unul în Iași, Constanța, Ploiești și Timișoara. Servesc astăzi peste 3 milioane de români pe an și vând peste 1 milion de pizza. Și unde mai pui că, au fost primul restaurant care a avut un host, un salad bar și zonă Express (de unde-ți puteai cumpăra pizza la felie).

Great pizza, great times!

Eu, spre deosebire de Radu, care era acolo când s-a deschis primul restaurant, nu am prea multe amintiri de pe vremea copilăriei legate de Pizza Hut. Mi le-am format mai târziu când petreceam aniversările prietenilor sau a celor din familie în restaurantele lor sau de la întâlnirile cu prietenii când întrebarea: comandăm o pizza? – Da! De unde? venea mereu cu răspunsul: de la Pizza Hut!

Mi s-a sesizat, într-o discuție cu o prietenă, că restaurantele noastre sunt mult mai plăcute față de cele din America. Sunt mult mai curate și atmosfera e mult mai prietenoasă. Și asta e un plus. Iar România este on the top of the list (experience like), a spus Mark Hilton, CEO Pizza Hut.

Dacă mi-aș dori să se schimbe ceva pe viitor? Mi-ar plăcea să vină mereu cu oferte noi și să fie inovatori în blat și-n conținut, să reușească astfel să-i țină pe clienți loiali, deși fac asta și acum. Și da, au nevoie de delivery și-n alte orașe, nu numai în București și au spus că se vor extinde, pentru că cererea e mare.

Și pentru că 20 de ani trebuie sărbătoriți, în următoarele 3 luni vom vedea oferte diferite de la Pizza Hut. În luna octombrie ne vom bucura de un meniu la un preț special, numai bun de mâncat la un prânz.

p.s. că tot veni vorba de oferte, Victor are 10 vouchere pentru 10 pofticioși de o pizza.

Oferta Pizza Hut

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.