5 motive pentru care să vedeți Avengers: Age of Ultron

Săptămâna trecută, la invitația Mountain Dew România, am vizionat, în avan-avan-premieră, mult așteptatul Avengers: Age of Ultron.

Odată ajunsă la vizionare, mi-am amintit de adolescență, când mergeam în Skate Park-ul din Herăstrău și priveam băieții cum făceau diverse scheme cu skate-ul sau rolele și asta și datorită unuia dintre spoturile Mountain Dew, care mi-a trezit dorul de vremurile alea, dar și a celor prezenți în sală. Spotul îl puteți vedea aici.

Trebuie să recunosc, nu am citit niciodată benzile desenate Marvel și cunoștință cu Iron Man și restul supereroilor, am făcut destul de târziu. Dar spre deosebire de alte seriale/filme de genul, pot să spun că există ceva la Avengers care mă face să revin. Poate Captain America, care e super hot. (glumesc. not)

Și pentru că nu-s critic de film și nu pot să spun decât da, mi-a plăcut sau nu, nu mi-a plăcut și aș fi vrut să ies din sala de cinema, vă ofer 5 motive pentru care da, trebuie să mergeți să vedeți Avengers: Age of Ultron.

Pentru că:

1. Mi-a plăcut foarte mult ideea pe care se bazează noul personaj – Vision, pe care o să-l îndrăgiți dacă vedeți filmul: Toată lumea se teme de ceva. Indiferent că ești supererou sau că, dimpotrivă, ești cel mai villain dintre villaini, îți va fi întotdeauna frică de cineva/ceva. Va fi întotdeauna ceva care să te facă să te simți mic în fața celorlalți.

2. Filmul devine din ce în ce mai complex, atât din punct de vedere vizual, cât și al scenariului, pe care l-au pregătit pentru următorul film: Captain America – Civil War, care va apărea în 2016. Personajele sunt mai dezvoltate, există explicații și legături chiar și cu trecutul și prezentul (ascuns) al personajelor. Deși accentul cade pe Stark, ca de obicei, nici restul personajelor nu sunt neglijate.

3. În cazul în care v-ați plictisit de aceiași supereroi, se mai alătură gemenii Pietro sau Quicksilver, care după cum îi spune numele, se mișcă cu viteză mai mare decât a sunetului, și sora lui Wanda/ Scarlet Witch, care poate are cea mai faină dintre superputeri, reușește să manipuleze mințile. Nu vă mai spun ce se-ntâmplă cu ei, tocmai asta e foarte interesant.

4. Se glumește pe seama lui Captain America (da, v-ați prins, îmi place Chris Evans) și nu numai. Ideea e că sunt și momente amuzante-n film, la care am râs destul de mult. Contrabalansează cu momentele-n care totul e serios și sumbru.

5. Tehnologia e at its best. Veți vedea de ce.

Și, vă las, nu cu trailerul filmului, ci cu un moment amuzant (pentru cei care vor fi văzut filmul și au înțeles glumița)

#dothedew

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.