Ai cartelă Vodafone? Ai acces gratuit la Zonga timp de un an (P)

Rar mă vezi fără căști în urechi atunci când nu sunt însoțită de cineva. După ce caut căștile în geanta în care încap până și eu și nu le găsesc, ziua mea începe să deja să fie ratată. Mi-e greu să nu ascult muzică atunci când sunt pe stradă/ la metrou/ când merg la alergat. Mă ține departe de agitația orașului.

Pe vremea când telefoanele nu suportau mulți GB sau de muzică sau nu aveau acces la aplicații cu multă muzică, trebuia să-ți schimbi constant muzica de pe mp3 player, mai ales dacă erai un researcher în ceea ce privește muzica și găseai în fiecare zi ceva nou de ascultat. Acum e mai simplu să asculți tot ce vrei chiar și când pleci de acasă. Îți pregătești frumos un playlist pe care-l rulezi chiar  pe telefon. Sau și mai simplu, deschizi ce piesă vrei tu, când vrei tu.

Gândește-te la drumurile lungi de dimineață, cele din metrou sau cele din trafic sau de ce nu, cele de pe bicicletă. În metrou semnal pentru radio nu există și dacă chiar ar fi, nici radio-urile nu mai sunt ce au fost odată, cele mai bune dintre ele au dispărut. Ai nevoie constant de muzică și atunci una dintre metode este muzica online, pentru care interesul crește.

Unul dintre serviciile de muzică care a crescut foarte frumos în acest fel este și Zonga powered by Vodafone, care este pe piață de mai bine de doi ani și care vine cu o nouă ofertă pentru clienții Vodafone care au cartele: un an de muzică nelimitată în aplicațiile Zonga. Oferta promoțională este valabilă până la 31 decembrie, iar posesorii trebuie să utilizeze o cartelă Vodafone activă, iar pe parcursul celor 12 luni să nu intre în perioada de grație (traficul din aplicație se consumă din pachetul de date pe care-l are fiecare).

zonga-3

Muzica se uploadează constant și tu ai acces la 25 de milioane de melodii și la albumele a peste 1.800.00 de artiști români si străini și playlist-uri în funcție de starea pe care o ai. Deci, numai bun de ascultat, zic.

Aplicația Zonga o găsiți disponibilă pe toate dispozitivele: browswer, mobil (Android/iOS/ Windows Phone), pe tabletă și chiar pe Samsung Smart TV.

Comentezi?

comments

Related Post

2 Replies to “Ai cartelă Vodafone? Ai acces gratuit la Zonga timp de un an (P)”

  1. Zonga e foarte tare si utila, o folosesc aproape zilnic, si intr-adevar gasesti foarte multe albume si artisti plus ca traficul de date e mai mic decat daca ai folosi youtube(care incarca si imagini) pe mobil, desi youtube de referinta dupa standardele mele cel putin….dragut post si util!!!

    1. Mulțumesc din nou! Da, Zonga folosește mai puțin trafic de date decât o face Youtube. Fiecare site are avantajele și dezvantajele lui. Dar atâta vreme cât e muzică e loc pentru toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.