Alergăm către cer? Sky Run, ediția a II-a

Imaginează-ți că ai niște prieteni care tocmai s-au mutat într-un bloc cu 34 de etaje și-ți dorești să le faci o vizită. Ei bine, astăzi nu le merge liftul. Și pentru că-ți dorești foarte mult să vezi priveliștea orașului de acolo de sus, te-ncumeți și urci. Dar nu oricum, ci alergând. Nu alergi foarte des pe scări, nu? Ți-e frică, trebuie să fii foarte atent cum pășești, să-ți coordonezi foarte bine mișcările. Dar poți să o faci, îți promit eu. Și știi de ce?

Pentru că prietenii despre care vorbeam sunt toți cei de la Hospice Casa Speranței care au nevoie de ajutor și “blocul” cu 34 de etaje (+Sky bar la 35 și 36) este de fapt cel mai înalt turn din România, Sky Tower. Și de ce trebuie să alergi atât de multe etaje? Pentru că SmartAtletic, Raiffeisen Property International și Raiffesen Bank s-au gândit că puțină mișcare nu face deloc rău. Și chiar e de apreciat. Faci două lucruri bune în același timp: donezi pentru cei care au nevoie de speranță-n viața lor și pe deasupra ieși și tu mai sănătos din toată treaba asta. Și demn de admirat.

Așadar, 680 de trepte, 119 metri ascensiune. Maratonul de alergare pe scări Sky Run este deja la ce de-a doua ediție, iar anul trecut a strâns 600 de participanți. Îmi amintesc cum l-am însoțit pe Cristian să-și ridice kit-ul de alergare și eram foarte încântată de idee. Și evident, pentru că e un băiat ambițios, a scos și un rezultat foarte bun. Anul acesta, pe 25 octombrie, voi alerga și eu, și pentru că este un maraton contra-timp, mă voi ambiționa să ajung cât mai repede sus (am antrenament Ceahlăul și câțiva km parcurși zilnic pe jos).

Pe deasupra, vom putea fi susținătorii și în același timp spectatorii unei premieri naționale. Gabi Solomon va face un maraton de 24 de ore de alergare pe scări. Sunt tare curioasă cum va ieși.

Prețuiește și tu fiecare clipă de viață și aleargă pentru cineva. Iar dacă vrei doar să donezi și nu să și alergi, site-ul Hospice Casa Speranței e mereu deschis pentru asta. Taxele de participare pentru maraton le găsiți aici. Sumele strânse vor fi donate 100% pentru serviciile medicale specializate pentru adulții cu cancer în stadii avansate cu diagnostic limitativ de viață.

Și nu uita, vei fi mai aproape de cer!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.