Ambasador al celui mai mare eveniment de social media din Romania

Nu-mi amintesc ce m-a îndemnat să aplic acum 3 ani la Webstock pentru blogger acreditat. Îmi amintesc doar că, cu o seara înainte am mers la o petrecere unde i-am cunoscut pe cei cu care aveam să-mi petrec a doua zi. Destin? Coincidență? Who knows? Ideea e că, mi-a plăcut foarte mult evenimentul, pentru că el mi-a dat ocazia să consolidez relațiile cu oamenii pe care îi cunoscusem cu o seară inainte.

Dacă lumea mă intreabă ce se întâmplă la Webstock 2015 sau în general la Webstock, le spun: cunoști oameni. Desigur, acumulezi și informații, poate îți vin niște idei pentru business, poate găsești motivații pentru a face lucruri noi, mai înveți trucuri din social media. Însă, Webstock va rămâne totuși o platformă offline, dacă o pot numi așa, de socializare.

Anul ăsta este primul în care nu mai sunt însoțită de Alexandra Blaș, una dintre legăturile mele de la prima mea ediție Webstock, dar ea e bine, bucătărește și se bucură de la distanță de lucrurile frumoase care se întâmplă aici. E valabilă și reciproca, și oricum ne vedem curând :)

Cât despre cel mai mare eveniment de social media din România (și chiar e), vă mai spun următoarele. Va avea loc, ca în fiecare an, la J.W. Marriott Bucharest Hotel, pe data de 2 octombrie. Vă mai puteți înscrie și voi (indiferent dacă sunteți bloggeri sau nu).

Dacă aveți un proiect/o idee/o super aplicație pe care ați lansat-o și i-ați dat și un nume, înscrieți-o la Webstock Awards. Eu anul trecut am avut niste preferați și m-am bucurat foarte tare că au câștigat. Asta puțeti face până pe 28 august. Iar până pe 30 ale lunii, puteți propune un nume pentru Personalitatea Online a Anului. Dacă nu știți pe cine să votați, aruncati un ochi pe Zelist, poate vă ajută să vă decideți.

Acestea fiind zise, cu cine mă văd la Webstock 2015?

p.s. stați cu ochii pe hashtag-ul #webstockro pentru noutăți

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.