Ane Brun are un mesaj pentru noi: Ne vedem la Sala Radio!

Cred că am mai spus-o, dar pentru că vreau să-nțelegeți ce sentiment plăcut e când se-ntâmplă, voi repeta:

Cel mai frumos sentiment pe care poți să-l simți, pasionat de muzică fiind, e bucuria cu care trăiești momentul în care se anunță un concert la care nici măcar nu te-ai fi gândit. (…) E cel mai frumos sentiment pentru că artiștii/muzicienii/trupele pe care le-ai ascultat de ani de zile s-au decis să vină, pe neașteptate, la tine-n oraș.

Bine, am mințit. Evident că te gândești la ei, că ți-ai dori să vină, dar sunt atât de puține și de reale momentele în care chiar se-ntâmplă, încât te bucuri ca un copil când vezi că e cineva care se gândește chiar să-i aducă la noi.

Eram prin facultate când am descoperit-o pe Ane Brun. Fredonam destul de mult piesele de pe albumele ei și pe cele în limba norvegiană doar le ascultam cuminte. Deja aveam o piesă preferată, pe care o să v-o las în ascultare mai târziu, care reușea să mă-nfrigureze puțin câte puțin, la fel de mult de fiecare dată.

E o plăcere să o asculți pe Ane, pentru că e puternică și firavă-n același timp, pentru că are niște piese care reușesc să te scoată din tine cumva, care te transpun într-un alt loc. Ca și filmele scandinave, la fel și muzica, are ceva care reușește să te trezească, îți aruncă un pahar cu apă rece-n față. Dar într-un fel frumos, în felul ăla în care știi că te-ai îndrăgostit, dar încă nu crezi că s-a întâmplat.

Ane BrunPosted by Andra Nicula on Tuesday, March 10, 2015

Și așadar, iată. În mai, în luna zilei mele de naștere, îmi voi face un cadou frumos. Voi merge la concertul Ane Brun, pe care l-am așteptat și la care am visat cândva. A fost un moment în care voiam să-i scriu Andreei, care se ocupă de evenimentele TwinArts (organizatorii acestei surprize minunate) pentru că văzusem că mai posta pe facebook melodiile ei: ce bine ar fi să vină și pe la noi! Nu i-am scris, dar mi-a citit gândurile.

Așadar, pregătiți-vă pentru primul concert Ane Brun în România. Înarmați-vă cu șervețele și haine cu mâneci lungi, ca să nu vă frig de cât de frumoasă-i muzica ei și ochii-i albaștri.

Ane Brun ne spune că (în limba română): Ne vedem la Sala Radio! Mesajul ei îl găsiți aici.

10 mai, Ane Brun, Sala Radio, ora 20.00 Biletele se găsesc pe Eventim.

Și așa cum v-am promis

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.