Aniversarea a 40 de ani de la prima casă McDonald [concurs]

Later edit: Fetelor, i-am lăsat pe băieți să câștige astă seară. Așadar – George, Alex și Andrei –  aștept poze cu șosetele!

Sincer? Nu-mi amintesc când am fost prima oară la un restaurant McDonald’s, dar eram cu siguranță în școala generală și întotdeauna mergeam la cel din cartier, acolo unde-și mai sărbătoreau și colegii mei de clasă zilele de naștere. Era frumos. Îmi amintesc și de jocurile din trenuleț, de scaunul de sărbătorit, unde puteai să-ți schimbi vârsta (ne distram mereu pe seama asta) și de momentele pe care le petreceam în resturant, și eu, ca și Simona, atunci când mai ieșeam de la vreo ședință cu părinții sau la alte ocazii pe care mi le amintesc cu drag.

Cred că aveam vreo 9-10 ani în poza de mai jos. Ronald ne ținea și pe mine și pe verișorul meu în brațe. De asta-mi amintesc. De zâmbet. Și ce nu știam până acum câteva zile este că Ronald McDonald face și acum lumea să zâmbească, chiar dacă eu nu-l mai văd atât de des.

Ronald McDonald

Astăzi, pe 15 octombrie, în toate țările în care există restaurante McDonald’s, se aniversează 40 de ani de la deschiderea primei case Ronald McDonald. În România funcționează două astfel de case, una în București, cealaltă în Timișoara, care sunt sprijinite de Fundația Ronald McDonald, înființată în 1998. Ei vin în ajutorul copiilor bolnavi și a familiei lor, oferindu-le un loc unde să stea în timpul tratamentelor de lungă durată.

În cutiile pe care le vedeți în restaurante veți putea dona și voi pentru Fundație, ca binele să devină viral. Simbolul campaniei RMHC sunt șosetele pe care le-am primit și eu zilele trecute și pe care le port astăzi, la vedere. Și pentru că trebuie ca vestea să ajungă cât mai departe, o să ofer trei perechi de șosete celor care îmi spun ce faptă bună au făcut săptămâna trecută. (sincer!)

Diseară, după ora 21.00, anunț și cei 3 câștigători.

p.s. când postați fotografii cu șosetele câștigătoare, adăugați și hashtag-urile ‪#‎casaronald‬ ‪#‎forRMHC‬

Comentezi?

comments

Related Post

11 Replies to “Aniversarea a 40 de ani de la prima casă McDonald [concurs]”

 1. Nu a fost săptămâna asta, a fost în altă săptămână, dar am smucit o bătrânică spre mine. Poate că nu sună a treabă care se face, dar spre acea bătrânică se îndrepta, pentru că nu era atentă, o mașină iar impactul era cam inevitabil.
  Oricum ar fi sunat fapta asta, la mine în cap tot bună e. Iar băbuța mi-a mulțumit cu o afurisenie.
  Eu sunt mulțumit totuși, ceea ce-mi doresc și-n continuare.
  :)

 2. Am făcut o vizită unui centru pentru copiii cu dizabilități. Nimic nu se compară cu zâmbetul de pe fețele lor atunci când te joci cu ei sau le aduci câte ceva.

 3. Si eu il iubeam pe Ronald McDonald cand eram mica. Era unul stand pe o banca la Mc-ul de la Constantin Brancoveanu. Am pe undeva poza cu el. :D

   1. M-a furat peisajul cand mi-am amintit de Ronald. :D Scuze. I-am facut complimente unei persoane care se simtea down. I-am spus ce apreciez la ea. A fost un sentiment tare placut ca am reusit sa fac pe cineva sa zambeasca. :)

 4. Nu sunt prea mandri sfintii de mine, dar cred ca am bifat si eu un lucru bun saptamana trecuta: am dat de mancare pisoiului din fata blocului, un pisoi slabanog si negru, cu miuneli de opera ce-ti strapung sufletul.

 5. Saptamana trecuta am facut peste 150 de oameni fericiti. Am organizat un event cu colegii mei de la munca si am facut tot posibilul pentru ca invitatii sa fie multumiti si sa nu le lipseasca nimic.

  Se pune ca fapta buna? :))

 6. Fapta mea bună a fost când mi-am ajutat o colegă la școală, care s-a lovit la picior. Am ajutat-o să ajungă la cabinetul medical și am stat lângă ea o oră până când i s-a dat drumul.

 7. Saptmana trecuta am fost pus in situatia inedita, pentru mine, de a merge numai cu metroul si raportez, placut impresionat de mine, ca am dat tot timpul locul meu persoanelor in varsta. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.