Art Safari, cea mai mare expoziție de Artă din România (Concurs)

Întrebarea asta e valabilă și pentru mine: de când nu ai mai fost la o expoziție? Răspunsul e: cu siguranță a trecut ceva timp de când nu am mai pășit pe la o expoziție, cu atât mai puțin la cea mai mare expoziție de Artă din România.

Cred că și eu, dar și tu, am trecut pe lângă Palatul Dacia-România de atâtea ori 1. fără să știu ce e, 2. fără să știu cum se numește, 3. fără să știu ce ascunde de fapt. În Centrul Vechi, pe Lipscani 18-20, se întinde o clădire frumoasă, albă (vizavi de Banca Națională), care va găzdui acest minunat eveniment.

Începând de astăzi și până pe 15 mai, aveți ocazia să-l vizitați cu ocazia celei de a treia ediție Bucharest Art Pavilion – Art Safari, cea mai mare expoziție din România, organizată cu sprijinul Primăriei și sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO. Anul acesta ediția a 3-a ART Safari este dedicată sărbătoririi unui Centenar de mișcare Dada și o va avea drept curator pe doamna Raya Zommer-Tal, Director și Curator Șef al Janco-Dada Museum din Ein Hod (Israel), expert internațional în studiul mișcării Dada și al operei lui Marcel Iancu.

Arta Cucerește Orașul! Cucerește și tu Arta și mergi la expoziție. Am de oferit 4 invitații duble (pentru tine și pentru un prieten) dacă vrei să mergi să vezi cea mai mare expoziție de artă din România. Și unde mai pui că o să poți vedea una dintre lucrările lui Brâncuși!

Ce trebuie să faci? Lasă-mi numele unui artist (fie el contemporan sau nu, fie dadaist sau nu), care te-a “mișcat” la un moment dat, până vineri seară (6 mai), ora 23:59. Sâmbătă dimineață vei afla dacă ai câștigat sau nu.

Dacă nu te afli printre câștigători, poți să-ți cumperi bilete de aici.

Dă join artei :)

Comentezi?

comments

Related Post

3 Replies to “Art Safari, cea mai mare expoziție de Artă din România (Concurs)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.