Astăzi începe cea de-a 5-a ediție Portret de Familie

Undeva prin casă, într-o pungă de hârtie, stau mărturie zeci de fotografii din tinerețea femeii care m-a crescut. Alb-negru toate, cu excepția câtorva pe care le avem împreună. Când le înșiră pe pat, începe să-mi povestească despre fiecare în parte cu același entuziasm, cu aceleași detalii de fiecare dată. Și uneori mai și plânge.

În fiecare an, în preajma sărbătorilor, primesc un mail de la Cristian Șuțu (majoritatea fotografiilor de la profilul meu de facebook sunt realizate de el) în care mă anunță că are loc Portret de Familie. Prima mea participare la Portret de Familie a fost în 2012, când de abia îl cunoșteam pe Cristi. Anul ăsta este, așadar, pentru mine, cea de-a 4-a ediție, iar pentru proiect, cea de-a 5-a.

#portretdefamilie 2014 by www.fotounion.ro

Posted by Portret de Familie on Friday, December 19, 2014

Începând de astă seară, 14 decembrie, până pe 20 decembrie (inclusiv), de la ora 18:00 – 22:00, mergeți la Villa Romana Ristorante, din piața Charles de Gaulle nr. 3 (la doar 50 m de metrou Aviatorilor). Nu este nevoie să vă faceți programare, așa că, strângeți-vă prietenii și familia după serviciu și dați o fugă să faceți o fotografie *sau mai multe* la care să vă uitați peste ani.

Ca în fiecare an, Cristian ne așteaptă pe toți, cu familia noastră mai mică, mai mare, cu pisică și cățel, cu oamenii dragi nouă, indiferent de numărul lor, la fotografii.

Veți primi 5 printuri în formă de carte poștală (HP se face ‘vinovat’ pentru ele) pe care să le trimiteți celor care nu sunt în preajma voastră zilele astea. Iar dacă vreți să vă faceți fotografia cadou într-un format mai mare (50 x 70 cm), puteți face asta cu ajutorul celor de la Cameleo. Tabloul costă 199 lei și include și livrarea oriunde în România.

Mergeți și înrămați un moment frumos ca Portret de Familie : – )

Comentezi?

comments