Ateliere’LibeRadio – radio de la A la Z

Când eram mică, voiam să merg la Tip Top Minitop. Pentru cei care nu știu, era o emisiune unde copiii se duceau să cânte. Dar eu doar am privit din fața televizorului în fiecare duminică, dorindu-mi să ajung acolo. Mai târziu, am fost invitată să cânt în corul liceului și am refuzat. Era ca un tip top minitop mai mic. Și acum îmi pare rău.

Ei bine, de-a lungul anilor, vocea mi-a fost complimentată. Într-o manieră sau alta. Evident, nu cântând, căci acolo falsez. Dar mi s-a spus că aș avea o voce plăcută, uneori chiar împingând către: potrivită pentru radio. Și da, dacă e ceva ce mi-ar plăcea cu adevărat să fac la un moment dat, e să-mi aud vocea la radio. Dar de la a-ți auzi vocea pe post și până la a reuși să fii profesionist și să lucrezi la radio, e ceva drum, zic eu.

Cum ai ocazia să-l scurtezi? Îți ofer un pont: să-nveți câte ceva despre ce se-ntâmplă dincolo de microfon, să te pui un pic în “vocea” celui care se trezește dimineața ca să povestească ascultătorilor știrile și să te facă să te simți bine în drum spre serviciu cu o piesă bună.

8 oameni care au know-how despre ce se-ntâmplă cu sunetele care se transmit prin undele electromagnetice și care au pe deasupra și experiență, începând bineînțeles cu domnul Bogdan Șerban, DJ Matze, Delia Panait, George Mihalcea, tânărul Alexandru Anghel, Ana-Maria Adam, Sorin Badea, Andreea Achim, vor să ne ofere sfaturi, începând de la dicție, la playlist, producție audio și emisiuni.

În perioada 10 – 26 martie, la Ateliere’LibeRadio, fiecare dintre toți aceștia vor susține câte un modul pentru a-și prezenta aria de interes. Pachetele pot fi mixate (le găsiți aici), însă ieșiți mult mai bine cu pachetul integral, care costă 1.000 ron.

Și pentru că numai astăzi nu e mâine, au pregătit și vouchere (până pe data de 8), în cazul în care-ți dorești să-i faci cuiva cadou un loc la atelier. Achiți prețul voucherului într-un cont ING, lași datele de contact ale celui căreia vrei să-i faci surpriza și el primește voucherul pe mail. Pentru mai multe detalii, apelați/scrieți cu încredere la/pe 0723 320 892/ ateliereliberadio@gmail.com.

Comentezi?

comments

2 Replies to “Ateliere’LibeRadio – radio de la A la Z”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.