Ballantines te trimite la Boiler Room în Madrid

Prin Spania tot visez să ajung de ceva timp și e următoarea țară de pe bucket list. Și sunt sigură că, întocmai ca noi, și spaniolii, popor latin, știu să se distreze.

De data asta, facem un popas la Madrid, acolo unde se va desfășura anul acesta Ballantine’s & Boiler Room True Music, mai exact pe 9 martie 2017. Cap de afiș la acest eveniment este, pentru pasionați, Maya Jane Coles, un DJ și producător foarte cunoscut pe scena internațională a muzicii electronice.

Experiența de live streaming se va transforma în live feeling. 

Cum puteți ajunge și voi la Madrid la Ballantine’s & Boiler Room True Music?

E simplu. Iubitorii de sound-uri fresh și de tot ce înseamnă Boiler Room sunt invitați să se alăture event-ului Ballantine’s Road To Boiler Room. Începând cu 24 noiembrie, pe această pagină, veți putea participa la provocările lansate de gazdele acestui eveniment, The Fresh și Color, care vă vor fi alături pe parcursul întregii călătorii. Ei vor publica săptămânal aceste provocări, alături de content exclusiv: de la piese lansate în premieră, remix-uri și interviuri cu artiști și live streaming-uri direct de la evenimentele internaționale Boiler Room.

ballantines

5 invitații la Ballentine’s & Boiler Room True Music își așteaptă câștigătorii. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați cel puțin un comentariu la provocările lansate de gazdele evenimentului în pagina Ballantine’s Road To Boiler Room. Și să vă țineți pumnii strânși! Transportul și cazarea în Madrid (pe perioada event-ului) vor fi de asemenea asigurate.

Până atunci, vinerea asta, The Fresh vă invită la Arenele Romane, să-i vedeți în premieră pe Axel Thesleff, alături de Mazde (pe care cu siguranță îl știți din remixul Help me lose my mind) și Nick Hook. Suportul local este oferit de DJ-ii Andreea Veder și Alex Dark și producătorul ViLLΛGE.

¡Buenos días, Madrid!

 

 

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.