Bloggers Open. 100% talent. 99% transpiraţie. 1% inspiraţie

Legătura mea cu sportul.

Nu e niciun secret că jucam fotbal cu băieţii când eram mică. Şi-mi plăcea. Era sentimentul acela plăcut că puteai alerga cot la cot cu ei şi că în acel moment, deşi erai fată, faceai parte din gaşca lor. Şi cel mai plăcut era că te îmbrăţişau de fiecare dată când făceai ceva bine :smile:

Nu e niciun secret că am cochetat şi cu handbalul prin şcoala generală, deşi nu eram destul de voinică şi puternică pentru sportul ăsta. Nici astăzi nu cred că sunt.

Nici cu baletul nu mi-e ruşine. Poate şi astăzi aş fi făcut piruete la fel de uşor şi fără să mai ameţesc dacă nu ar fi apărut o problemă cu unul dintre degete.

’’Stimaţi tenismeni, stimate tenismene, îngăduiţi-mi să vă fac o confidenţă, am o nouă dragoste – iubesc tenisul.’’

Cu tenisul însă, nu pot spune că am o ”istorie”. M-a pasionat dintotdeauna, dar din păcate, a rămas o pasiune care nu s-a dezvoltat. Am învăţat tenis mai mult uitându-mă decât practicând, dar chiar şi aşa, tenisul rămâne sportul meu preferat. Privesc cu plăcere meciurile de tenis de la televizor şi mă bucur că am avut ocazia să văd şi câteva meciuri live la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Şi sper să-i văd live cândva şi pe favoriţii mei.

Ce înseamă tenisul pentru mine:

100% talent. 99% transpiraţie. 1% inspiraţie

T – talent

E – echilibru

N – neastâmpăr

I – implicare

S – succes

Ştiu ce NU înseamnă tenisul pentru mine. Frică. Pentru că nu e un sport în echipă, tenisul se bazează pe forţă şi pe încredere-n sine. Trebuie să munceşti singur ca să ajungi cât mai sus. E ca în viaţă.

Aşa-i  în tenis!

Tenisul este pentru mine o ocazie bună pentru a scăpa de frica şi neîncrederea în mine. Astfel, turneul de tenis dedicat bloggerilor, Bloggers Open 2013, pentru care trebuie să le mulțumim Andreei și lui Toma, este prilejul de a ne lupta cu lucrurile de care ne e teamă.

Aşdar, pornesc fără frică, cu racheta în mână, spre terenul de tenis. Pe 12 şi 13 octombrie, la Complex Ramada Parc. Iar dacă nu câştig(ăm), măcar am participat şi am învins câteva temeri. Ce ziceţi?

Bloggers Open 2013 este un eveniment organizat de GM Tennis şi susținut de OrangeSony Mobile şi Sarto Made to Measure.

Logo-Vectorial-GM

Comentezi?

comments

Related Post

1 Reply to “Bloggers Open. 100% talent. 99% transpiraţie. 1% inspiraţie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.