Bondax, următorul eveniment de pe lista The Fresh

Nu, Bondax nu vine de la bondage, au mărturisit râzând Adam, acum 21 ani și George, 22 ani. Pe vremea când răspundeau la întrebarea asta erau aproape minori. Pasionați de muzică încă de când erau mici (mai mici decât sunt acum), britanicii s-au făcut remarcați în timpul programul BBC Introducing Lancashire, care era destinat artiștilor debutanți și independenți. Apoi au ieșit la iveală cu piese din ce în ce mai multe și mai complexe.

Undeva prin 2012, în timpul unui interviu, băieții își descriau muzica în trei cuvinte: Air romance bass. Acum, incorporează mai mult sunete de post-dubstep, R&B și chiar și garage, influențați de producători precum Classix și Flying Lotus.

Tot în același interviu din 2012, menționau că vor ajunge probabil să aibă live set-uri, dar nu prea curând. Dar acum, iată-i. Au plecat în turneul de promovare Bondax and friends, și poposesc anul ăsta de două ori la noi în țară. Prima oprire este la Casa Presei Libere, pe 21 martie, unde vor încerca să ne redea vara la începutul acestei ciudate primăveri, cu sound-ul lor tineresc și funk.

Nu știm exact ce-nseamnă Bondax, dar cu siguranță se lasă cu dans pe muzica lor. Cu un playlist care conține și remixuri la piesele care au prins destul de bine la noi (ex. No Diggity – Blackstreet), una dintre ele fiind pe primul loc între preferatele mele din 2013: Rhye – Open, tinerii britanici își propun să readucă gașca de colaboratori de pe album (Duke Dulmont (care o vine anul ăsta în România), Karma Kid) într-un mix interesant, care să fie preludiul unei veri care se anunță mai mult decât promițătoare.

Să întrețină atmosfera pe 21 martie, vor mai fi și Oktopus, Victor Stancov și Dar Adal.

Accesul este interzis celor care nu au împlinit 18 ani (nu că ar fi mare diferență de vârstă între ei și Bondax), iar biletele se găsesc doar la intrare, la prețul de 30 lei (înainte de 00.00), 40 lei (după miezul nopții).

Eveniment organizat de The Fresh (care m-au tot răsfățat cu muzică bună live din 2013 și până acum). Fiți pe fază, urmează Waldeck.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.