The Boxer Rebellion în Colectiv [concurs]

Later Edit:

Concursul s-a încheiat. Câștigătoarea e Cristina Chicuș. Distracție plăcută!

Era o dimineață târzie de iulie când am aflat că-n București va concerta The Boxer Rebellion. Cred că eram în facultate când i-am ascultat prima oară. Cumva mi se pare foarte departe momentul ăla, dar nu e atât de departe pe cât mi-aș fi dorit. Mă-ndrăgostisem de albumul The Cold Still și în mod special de piesa pe care i-am spus-o și lui Alex când m-a întrebat ce ascult în căști, Both Sides Are Even.

Ulterior, pe când uitasem un pic de The Boxer Rebellion, am prins într-o zi în căști, pe vremea când Radio Guerrilla încă exista, piesa Diamonds, de pe ultimul album, Promises. Și cred că atunci mi-am promis că voi asculta mai mult decât o făceam înainte, mai ales că sunau mult mai bine decât pe albumele anterioare.

Și acum, iată, mă voi duce și la concertul The Boxer Rebellion de pe 7 noiembrie din Colectiv. Și pentru că vreau ca două alte persoane pasionate de muzica lor să aibă parte de experiența de a asculta una dintre cele mai cunoscute trupe britanice de indie, am să ofer o invitație dublă la concert.

Ce e de făcut? Lasă un comentariu și spune motivul pentru care-ți dorești să-i vezi live. Deadline: vineri, ora 12.00

Ne vedem acolo!

Comentezi?

comments

Related Post

16 Replies to “The Boxer Rebellion în Colectiv [concurs]”

  1. Am aflat de aceasta trupa de la prietena mea. Ii asculta foarte des si mi-au ramas in cap multe piese. I-am vazut live, insa doar pe youtube. Si nu, nu as vrea sa merg la ei. Vreau sa mergem. Eu si ea.

  2. Always toamna, when what we listen is good .:) pentru o seara youthie si pentru ca “she never worried too much when we both were young”.

  3. Pentru că tocmai ce ascultam “Move On” și m-am hotărât brusc să o iau spre București. Nu mi-e clar unde-o să stau, nu mi-e clar cum o să mă întorc la Cluj… dar vin. 2014 trebuie c-o să aibă mai mult sens după.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.