Brandurile își dau întâlnire la cea de-a 7-a ediție Top Social Brands

De când Facebook și-a schimbat algoritmul și acum în news-feedul de pe desktop vezi mai degrabă postările prietenilor decât cele ale brandurilor, e drept că te cam panichezi tu, compania, agenția de publicitate etc. Și da, știu, social media nu înseamnă numai facebook, dar este rețeaua cu cele mai multe conturi din România și e în continuă creștere.

Și atunci? Ce e de făcut? Cât, unde, când, cum investești ca să ai prioritate? Pe mobile brandurile încă au vizibilitate (despre asta o să afli mai multe în cadrul Mobifest), dar asta nu e suficient. Cu toate astea, trebuie să comunici cu consumatorii. Ce și cum le comunici și cât de bine o faci?

La cea de-a 7-a ediție Top Social Brands se vor prezenta rezultatele studiului făcut de Biz în ceea ce privește comunicarea celor mai active branduri în Social Media din România. Sunt 75 de branduri campioane în social media (și pe câteva deja le intuiesc) și un număr record de înscrieri. Să vedem care reușește să-și mențină acolo consumatorii și care interacționează cel mai bine și corect.

Vor fi discuții de la primii pași în social media, la ce NU trebuie să faci în social media, până la vechea și-n același timp actuală discuție despre bani versus impactul campaniilor. 

Pot să vă asigur că dimineața va fi una de succes, pentru că o va deschide Adrian Hădean, omul care poate să vorbească chiar și doar 10 minute și să-ți lumineze ziua și să-ți deschidă ochii asupra unor întrebări. Evident, ceilalți speakeri sunt oamenii care comunică pentru cele mai mari branduri din România de la ora actuală, branduri care de altfel au o relație foarte bine definită cu consumatorii lor.

Conferința va avea loc vineri, 15 mai, la Hotel Howard Johnson din București, începând cu ora 10. Programul complet îl găsiți aici. Dacă sunteți bloggeri și nu v-ați înscris încă, trebuie să știți că aveți prioritate și, în limita locurilor disponibile, vă puteți înscrie gratuit la eveniment. Dacă reprezentați în schimb o companie sau sunteți persoană fizică, participarea la eveniment este de 75 euro + TVA.

Înscrierile se fac până pe 11, așa că grăbiți-vă să ocupați un loc.

Ne vedem acolo! Pentru mine va fi prima ediție de Top Social Brands :-)

Comentezi?

comments

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.