Bucharest GreenSounds Festival, la a doua ediție

Să fie muzică! De la piesele cu care mă mai trezește vecinul de deasupra, la cele pe care le aud (surprinzător) în supermarketuri și pe care încep să le fredonez, de la surprizele din căștile mele, la melodiile de pe CD-urile din mașinile cu care se-ntâmplă să mai merg și până la concertele și festivalurile din oraș sau din afara lui.

Astfel că, pentru a susține ce am spus mai sus, în weekendul ăsta, de vineri 21 august, până duminică, 23 august, în parcul Herăstrău din capitală, are loc cea de-a doua ediție Bucharest GreenSounds Festival, organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție și produs de NOA Event.

Am dat cu subsemnatul la ediția anterioară Bucharest GreenSounds Festival și pot să spun că mi-a plăcut atmosfera. Îmi amintesc că m-am distrat foarte tare la concertul Subcarpați, unde se strânsese foarte multă lume. Pentru că intrarea este liberă, iar numărul de oameni prezenți crește considerabil, scena se va muta anul acesta de la Roaba de Cultură pe Aleea cu Trandafiri, la intrarea Charles de Gaulle. Nu aveți cum să o ratați.

Și pentru că frumusețea unui festival constă, desigur, și în line-up, anul ăsta avem parte de nume mari: Asian Dub Foundation în prima seară, Guano Apes și Fun Lovin’ Criminals în cea de-a doua, iar Nouvelle Vague (pe care le-am mai văzut și spun că merită ascultate live) în ultima seară de festival.

Pe lângă muzica bună se anunță și o diversitate de bunătăți culinare. Deja am văzut la doi dintre bucătarii pe care-i urmăresc câte o dezvăluire pe paginile personale de Facebook. Nu vă spun mai mult, dar o să vă placă.

Găsiți eventul aici. Mai jos vă las programul pe zile/ore. Eu spun că e de mers!

PROGRAM GreenSounds 2015

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.