Campanie pentru byron, cu b mic.

Obiecte de lucru :

  • Se ia piesa preferată de pe albumul A kind of Alchemy “ A poem without an end ”
  • Se ia un omuleţ din lemn, despre care s-ar zice că nu are sentimente, dar de fapt el are foarte multe

http://www.damaideparte.ro/wp-content/uploads/2009/09/pancinello.jpg

  • Şi membrii trupei byron

1. Se construieşte un oraş ( de tip animaţie ) plin de amintiri care stau agăţate pe la colţuri, un oraş ca un papirus infinit, pe care stă scris un poem. O să ataşăm oglinzi pentru ca imaginea EI, femeia pe care individul nostru nu o poate uita, să se reflecte la fiecare pas , urmărindu-l la nesfârşit, întocmai ca acest drum presărat cu versuri.

2 .Ne aflăm în camera tânărului, care nu reuşeşte să adoarmă. Visele obsedante îi ies de sub pernă şi îi umplu camera cu imaginile ei, alături de un altul, imagini care-l asaltează şi-l trimit fac să-şi piardă minţile. Se ridică din pat şi merge către dulap ca hipnotizat. Îl deschide şi scoate o cutie în care are toate pozele şi scrisorile ei. Se aşează în faţa şemineului şi după ce priveşte fotografiile şi reciteşte scrisorile, le aruncă în foc. Iubita lui se trezeşte, vine înspre şemineu şi îi pune mâna pe umăr. El se intoarce, dar nu o vede pe actuala lui iubită, ci pe femeia pe care nu o poate uita, aşa că îi spune pe nume. Iubita lui pleacă şi rămâne singur în faţa şemineului.

3. Foarte important de spus, tânărul nostru este sculptor. În camera lui are , ascunsă sub o pânză, un chip sculptat. Un chip pe care-l ajustează în fiecare zi, un chip pe care şi-l doreşte să fie perfect. Acest „ everyday we try to recreate” nu va ţine numai de sfera simţirii, ci şi de cea a fizicului. El o vrea mai aproape într-un fel pe această femeie cu care he had his time ( „we had our time” ) şi ăsta e cam singurul lucru care a mai rămas de facut, să o recreeze prin propriile-i forţe, să fie astfel a LUI.

4.  Membrii trupei vor fi simpli trecători prin videoclip (desenaţi şi ei), care-l vor privi pe actorul nostru ca pe un nebun care rătăceşte prin oraş. Pot fi vânzători de vise la colţ de stradă. Unul dintre ei poate fi chiar cel alături de care apare fosta lui iubită ( în imaginile obsedante ).

5.  La finalul piesei, sculptura lui se sparge în bucăţele.

___________________________________________________________________________________________

Din lungul şir de evenimente pe care le trăim de-a lungul vieţii, le împărtăşim pe cele mai frumoase cu oamenii dragi nouă. Acesta e unul dintre cele care merită împărtăşite cu toţi cei care au urechi să asculte şi ochi să vadă.

Pentru că au trecut 5 luni de când byron ( deşi ei sunt Oameni Mari , sunt modeşti şi îşi scriu numele cu literă mică ) a filmat în Salinadin Turda un concert la adâncime de data asta ( paradoxal : tot la înălţime au fost), un al doilea DVD ( primul Blu-Ray romanesc) din cariera lor frumoasă, pe numele lui de scenă “Live Underground”. Cu ajutorul HBO Romania, cei care nu au fost prezenti la minunatul eveniment, au putut sa vadă în premieră o parte din materialul pe care băieţii l-au gândit şi pe care în zilele ce urmează o să îl şi lanseze. Aşadar, pe 3 Mai la ora 21.00, byron va invită să luaţi parte la unul dintre momentele frumoase despre care mai târziu veţi povesti nepoţilor, sau veţi scrie pe blogurile voastre ( ca să afle cei care nu vor fi prezenţi ce au pierdut ). Casa lor de poveste şi de suflet, The Silver Church, îi găzduieşte pe copiii byron , pe naratorul Marius Florea Vizante şi pe toti cei care vor să asculte poveşti cântate cu drag, la evenimentul de lansare al DVD-ului “Live Underground”. Biletele le găsiţi la intrare, la preţul de 30 lei.

Image

p.s – în cazul în care nu puteţi ajunge la concert, pe cei 5 crai îi puteţi găsi aici :

http://byronmusic.ro/

http://byronmusic.ro/blog

http://www.facebook.com/byronmusic

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.