Câştigă cu Nikon !

Relaţia mea cu Nikonul e destul de veche. Am câştigat un concurs de fotografie acum aproape 4 ani de zile, şi pe vremea aia aveam un aparat digital, dar cu care-mi făceam treaba. Apoi câştigând premiul ăsta * în bani * , m-am gândit că aş putea să investesc într-un aparat mai bun, aşa că am dat fuga într-o sâmbată ( îmi amintesc şi acum ) la F64 ( pe vremea aia aveau sediul în Vigilenţei ). Mi-am achiziţionat un Nikon D60, un aparat foto bun pentru începerea activităţii mele de Nikonist.

Oamenii sunt mulţumiti de Nikon. Am o prietenă foarte bună care are unul, l-a primit de Crăciun şi până şi unul dintre profii mei de la facultate are unul ( mai aduceam aparatul şi îl lua şi el şi se mai “juca”). Nu degeaba avem şi o comunitate. Dar acum, e şi mai simplu. Poţi să ai şi tu unul. Şi poţi , dacă îţi cumperi orice aparat Nikon până la data de 15 mai, să câştigi o Toyota Auris, un voucher în valoare de 500 lei sau zilnic una dintre cănile în formă de obiectiv Nikkor, pentru a bea o cafea în dimineţile în care vă treziţi ca să fotografiaţi răsăritul.

http://www.f64.ro/nikon

Cu Nikon – Câştigi din pasiune. Şi e pe bune. Dacă eşti fotograf , pasionat sau amator, şi ai bineînţeles şi un cont de Facebook , intră pe pagina F64Studio, dă-le un like, şi încearcă aplicaţia care se numeşte “Prima ta expoziţie de fotografie”.

http://www.facebook.com/F64Studio/app_145690618891769

In primă fază, participasem şi eu chiar la realizarea acestui “mini-videoclip” ( eram “figurant(ă)” ) , pe care o să-l vedeţi când o să vă uploadaţi cele mai reuşite fotografii ale voastre, dar mai apoi au apărut mici probleme tehnice, dar chiar şi aşa, protagoniştii filmuleţului – ghizii expoziţiei voastre virtuale, sunt cu siguranţă doi oameni expresivi. Dar nu vă spun mai multe, o să vă convingeţi singuri. Eu una mi le-am încărcat, vreau şi eu să particip la concurs. Iar toţi cei care se înscriu în aplicaţie, pot intra în tragerea la sorţi pentru trei premii.

http://www.f64.ro/downloads/Bannere/PROMO/Regulament_campanie_Nikon_Toyota.pdf ( În cazul în care aveţi mai multe întrebări, aveţi aici regulamentul concursului )

Go buy yourselves a Nikon ! E o investiţie bună pe termen lung and who knows ? poate aveţi şi norocul să câştigaţi unul dintre cele 3 premii ! Good luck :)

Image

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.