Câștigă o bicicletă Pegas cu ajutorul The Pole Society & Bicicletele Pegas sau Cum să-ți faci singur cadou de Crăciun

*Și unde mai pui că ajungi și celebru pe un outdoor!

Nu știu să conduc un automobil. Cred că nu am uitat să merg pe role, dar niciodată nu am putut să merg pe skateboard. Pe trotinetă mă simt sigură doar când o ‘’conduc’’ printre raioanele de echipamente sportive, așa că, singura mea bucurie e bicicleta.. pe care nu am avut-o niciodată.

Iar anul ăsta m-am plimbat destul de mult pe biciclete care nu erau ale mele (le mulțumesc centrelor de închiriat). Orice plimbare prin oraș e o întreagă aventură, pe care o trăiești alături de șoferii din trafic, pe trotuarele special (ne)amenajate pentru pasionații de biciclit, pe fiecare dâmb din oraș pe care încerci cu greu să-l urci, sau pe lângă fiecare pieton pe care-l rogi frumos cu un claxon să te lase să treci, mulțumindu-i la final că împarte trotuarul cu tine. Și credeți sau nu, orașul chiar devine o încântare după ce-l vezi pe bicicletă, mai ales dacă nu-l cunoști atât de bine.

Așa că, ultima oară când am fost în Brașov, m-am aventurat un pic, cu aerul de munte în spate, și fericită că pe străzile în vale pot să merg fără să mai țin mâinile pe cadru.

Apoi, m-am întors în București, și am văzut un apus tare frumos în timp ce mă plimbam prin împrejurimile Herăstrăului. Da, tot pe bicicletă.

The Pole Society și Bicicletele Pegas mă întreabă de ce merit să câștig o bicicletă Pegas?

Eu le răspund în 5 motive:

1. Pentru că vreau să trăiesc cât mai multe momente ca cele de mai sus.

2. Pentru că nu-mi doresc să merg pe bicicletă doar în casă.

3. Pentru că amintirile frumoase cu oamenii dragi care au plecat cumva de lângă mine sunt legate de aceste două roți care se învârt la nesfârșit.

4. Pentru că e sănătos și pot să-mi petrec și timp cu prietenii care au deja bicicletă. (cc Simona, Cristian)

5. Și pentru că aș fi atât de fericită!

Așa. Și nu în ultimul rând, felicitări The Pole Society & Bicicletele Pegas pentru inițiativă!

Comentezi?

comments

Related Post

1 Reply to “Câștigă o bicicletă Pegas cu ajutorul The Pole Society & Bicicletele Pegas sau Cum să-ți faci singur cadou de Crăciun”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.