Câștigă o invitație dublă la Alt Fest România

Later edit:

Am extras câștigătorul. El este: Fîrtat Simona Lucia.

Nici nu am încheiat bine weekendul, că ne pregătim pentru cel care vine. Tot cu muzică, tot cu distracție. De data asta ne dăm întâlnire-n în Fabrica, la prima ediție a unui altfel de festival: Alt Fest Româniaiar eu arunc în joc o invitație dublă pentru ambele zile ale evenimentului. (informații mai jos)

La sfârșit de martie, pe 29-30, ne punem în cap și mergem să ascultăm muzică bună și să bem bere la primul festival alternativ din țară. Organizat de Pierce Yourself și BlogInk (singurul blog complet despre tatuaje din România), Alt Fest  pune în scenă stiluri alternative, alegeri provocatoare, ce pot părea uneori extreme pentru cotidianul obișnuit, privind stilul de viață.

afis Alt Fest

La eveniment ne-ntâlnim cu reprezentanții saloanelor de tatuaje Next Level Tatoo, Old Bastards Tattoo București, Dark Side Ink Division, Pisica Grasă Tattoo și Famous Tattoo Studio, descoperim magazinele online Casa Tatuajelor, noul brand Brici, Pierce Yourself, dar și informații despre longboards de la AX Extreme. Ne-ntâlnim chiar și cu (aviz fetelor) bărbați bărboși și mustăcioși din Comunitatea Bărboșilor și a Mustăcioșilor din România, care își vor dezvălui bărbile și portul tradițional sub sloganul “Barba Cum Laude”.

Iar la capitolul muzică, o să dăm din cap și o să ne distrăm pe ritmuri de Pinholes, Pistol cu Capse, The Amsterdams, Cap de Craniu, H8 și Coma. DJ Bufnitz și DJ Hefe, care vor intra și ei în această lume alternativă.

Și ca să fie și mai fun, în cadrul primei ediții a Alt Fest România, organizatorii au pregătit un concurs de băut bere și o tombolă cu premii din partea sponsorilor evenimentului : Canyon, Monster, AventuraCard, Casa Tatuajelor. Sună bine, nu?

Porțile sunt deshise pentru a intra în lumea alternativă începând cu orele 17 ale fiecărei zi de festival, Biletul de intrare costă 15 lei, iar primii 100 ajunși la festival  (atât în ziua de sâmbătă, cât și în cea de duminică) vor fi înscriși automat la tombola cu premii. Premiile sunt evident mai mult decât provocatoare : un zbor cu avionul, tatuaje, piercing-uri și multe alte surprize.

Așadar, pasionații de distracție extremă sunt invitați să-și dorească invitația printr-un comentariu *cu numele întreg*, până vineri, 28 martie, ora 13. Câștigătorul va fi tras la sorți tot vineri, cu ajutorul random.org și-și va găsi numele la intrare.

Detalii și alte informații despre eveniment, puteți găsi pe facebook. Ne vedem acolo!

Comentezi?

comments

Related Post

40 Replies to “Câștigă o invitație dublă la Alt Fest România”

  1. Eu, eu, eu vreau sa merg! :D Asta ca sa mai schimb consacratul-depeche stil care ma bantuie de vreo 2 ani. Si stiu ca numai cu ajutorul tau o pot face!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.