Ce a însemnat cea de-a 8-a ediție Bloggers Lan Party?

În două cuvinte (spune invitatul meu): Super fun!

Nu particip la evenimente de gaming. Nu am un laptop performant care să nu se blocheze la primul “fire in the hole”, nu mă joc MK decât de 3-4 ori pe an. Și cu toate astea reușesc să mă bucur de fiecare dată Bloggers Lan Party. E, într-adevăr, locul în care mi-ar plăcea să-mi petrec sâmbetele, pentru că mereu se-ntâmplă lucruri noi și distracția e din ce în ce mai mare de la ediție la ediție.

bib andra

La #BLP8 am avut și eu un invitat, care s-a distrat foarte tare. L-am întrebat pe Mihai ce i-a plăcut și mi-a răspuns.

Faptul că ai ocazia să cunoști oameni noi care au aceeași pasiune: gaming-ul. Bloggers Lan Party un eveniment unde poți să te întreci cu ei în FIFA/MKX/HS îți oferă și posibilitatea să-ți incerci skill-urile pe care le-ai dobândit până atunci.

Îti faci prieteni noi cu care poți să te antrenezi în timpul liber ca să devii mai bun în arta gaming-ului. Bineînțeles, pe lângă durerile de deget pe care le faci după ce joci foarte mult MK și primești goluri la FIFA. Dar cu toate astea înveți la fiecare meci/partidă câte ceva.

La #BLP8, Hearthstone a fost cap de afiș. Chiar dacă nu toți au mai jucat înainte, acum și-au creat un cont, au văzut un tutorial  și s-au întrecut în jocul de cărți virtual pentru a-și bate oponenții.

Un alt lucru mișto, toți care au mai jucat în trecut MKX/FIFA/HS își ajutau oponenții să înțeleagă mai bine jocul; cum să facă un Special Move în MKX, un dribbling în FIFA sau ce cărți să joace direct pentru a câștiga în HS. 

View this post on Instagram

Joaca în DUET cu #htc #htcone #htconem9 #blp8

A post shared by Bloggers Lan Party (@bloggerslanparty) on

Un alt joc care creează dependență și frustrare în același timp: DUET. Un joc cu o mecanică simplă, dar greu de perfecționat a pus la incercare skill-urile fiecărui jucator care l-a încercat (de menționat că cel mai tare participant a plecat acasă cu un telefon HTC ONE M9 pentru cel mai bun scor. #HTCDUET)

Bonus: After party în Shoteria unde s-au dezbătut meciurile ce s-au petrecut pe tot parcursul zilei, după multe shot-uri, muzică buna și dansat până duminică dimineața.

Eu nu am mai apucat decât să-mi iau bătaie de la Nesti la campionatul de MKX, unde am crezut că mi l-am ales pe scorpion (hashtag: #maistiicandtecredeaiscorpion) și că am câștigat o rundă, dar se pare că nu a fost așa. DUET nu m-am jucat și nici FIFA, dar data viitoare I am on it!

Dacă nu v-a convins Mihai, vă spun eu. #BLP8 a fost cea mai mare ediție de gaming organizată de Toma de până acum. Și vor mai fi, așa că spun să nu le ratați pe cele ce vin.

Mai multe fotografii de la eveniment găsiți aici.

Bloggers Lan Party 8 este un eveniment Eventur powered by DigiMavenhut, Bitdefender AntivirusHTCFlancoASUSCalifShoteria și NativeBox.ro, cu susținerea Impact Hub.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.