Ce e de făcut în București de 1 mai?

Numai astăzi nu e mâine, iar mâine e 1 mai.

Dacă ai ales să rămâi în capitală în weekendul 1-3 mai sau dimpotrivă, dacă ai ales să vii în capitală să petreci #1maimuncitoresc fix în buricul târgului, m-am gândit că poate ai nevoie să afli la ce evenimente te poți duce ca să treacă weekendul mai frumos. Iar dacă ai ales să pleci în Vamă, aruncă un ochi pe articolul acesta.

Pentru că nu vrem să ratăm chiar toată distracția din Vama Veche, avem parte și noi de Expiratul nostru. Până pe 2 mai se anunță multă distracție!

Dacă-n Goblinul din Vama Veche se-ntâmplă Înregistrat în România, în Goblinul din București pare că se va-ntâmpla o mare reuniune festivă. Party-ul începe astăzi, 30 aprilie.

În Kulturhaus se-ntâmplă #UnuMaiBun. Și cu siguranță o să fie #maibun, mai ales că au mai extins clubul. O să fie plimbare cu bicicleta/rolele prin oraș, vernisaj, dar în același timp și muzica acestui Noapte Bună, Internet, numit George. E de mers!

Și dacă alegeți să rămâneți acasă sau sunteți pe la niște prieteni și vreți să vă uitați la ceva frumos la televizor de 1 mai, vă recomand să butonați telecomanda până ajungeți pe HBO, unde veți putea auzi și vedea o minunăție de concert la care-mi pare rău că am lipsit: byron – Electric Marching Band. O să vi se facă pielea de găină, nu alta.

Terasa Control e deschisă și e mereu plină. Odată cu 1 mai, Control Club inaugurează o nouă serie de evenimente sub titulatura Outer – National. Eu am peste 10 prieteni care au dat attend evenimentului, sigur se-ntâmplă ceva fain. Intrarea e 10 lei. 

Piscinăăăăă!! 1 Mai culinar la Pisicina Floreasca. De abia începe sezonul, dar nu e niciodată prea devreme pentru leneveală, măcar cu picioarele-n bazin. Muzică și Burgerz asigurați.

Dacă ați ratat Aferim! și De ce eu?, Cinema Muzeul Țăranului vă invită la weekendul filmelor Românești. Prețul unui bilet intreg este de 10 lei, iar pentru elevi/studenți/pensionari, prețul e de 7 lei. S-ar putea să nu mai aveți ocazia să vedeți filmele astea prea curând prin oraș. Go for it.

În J’ai Bistrot se-ntâmplă 1 mai grătăresc. Miroase a usturoi și a ciuperci pe grătar. Miam!

Pe Promenada de 1 mai se dă startul la disco-beach-party! Terasa de pe Promenada arată chiar foarte bine și se pliază acestui tip de eveniment. Cocktaluri și muzică. Programul însă este de la 11 am – 6 pm. + Concert Mirabela Dauer.

Pentru pasionații de benzi desenate, în Red Goblin vă puteți alege o revistă gratuită și să participați la discuții cu și despre benzi desenate. E Free Comic Book Day.

La Mogoșoaia se-ntâmplă Târgușorul Brâncovenilor, care au ajuns la cea de-a treia ediție. Mogoșoaia e întotdeauna o alegere foarte bună, mai ales pentru cei care au copii, căci se anunță niște spectacole de improvizație și teatru de copii.

Pe 2 mai în Question Mark e rost de niște zgomot.  Dacă sunteți pasionați de rock, de la ora 21.00 aveți concert The Noise Figures și The Nuggers.

Iar dacă sunteți into jazz, la Arcub se-ntâmplă cu ocazia zilei naționale a Poloniei, de la ora 20.00, JAZZAJ. Ca să vă liniștiți sufletul.

Bineînțeles, sunteți poftiți să petreceți 1 mai oriunde-n aer liber și oriunde e frumos și bine, iar dacă aveți planuri prin București pe care nu le-am semnalat aici, dați vă rog de veste.

Voi pe unde petreceți 1 mai after all?

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.