Ce e nou în industria de travel? Hai să aflăm la eTravel Conference!

La întrebarea de prin oracolele din școala generală: care sunt hobby-urile tale? scriam întotdeauna și călătoritul, deși simțeam că, activitatea de a călători înseamnă mult mai mult decât deplasarea cu mașina/trenul prin țară. În sinea mea mereu am pus pe același loc călătoritul cu plecatul într-o altă țară, eventual cu avionul, așa că, deși-mi plăcea foarte mult să ‘fug’ de acasă, simțeam că nu e întocmai o călătorie.

De fapt, fusesem în mai multe locuri decât credeam că am fost.

Evident, călătoritul înseamnă efectiv plecatul de acasă, fie că sunt 100 sau 1000 km, că vorbim despre tren, mașină personală/avion. Mă bucură faptul că, de mai bine de un an încoace am avut ocazia să călătoresc tot mai mult, și mai ales în locuri în care nu mă gândeam că am să ajung prea curând.

Și pentru că tocmai m-am întors dintr-un infotrip despre care urmează să vă povestesc pe-ndelete, sunt din ce în ce mai curioasă de felul în care alegem unde călătorim, despre ceea ce ne influențează deciziile, fie că vorbim despre români sau despre cei din străinătate și de multe alte detalii despre travel în general.

ETRAVel123

Motiv pentru care, marți, 27 octombrie, mă veți găsi la Crowne Plaza Hotel, la cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România – eTravel Conference. E a doua oară când particip la această conferință, dar cred că anul ăsta vin cu lecțiile mai bine pregătite.

Bineînțeles, se va discuta despre turism și mediul online ca mijloc de promovare și susținere, și nu vor lipsi dezbaterile legate de imaginea brandurilor pe web, publicitatea online și marketingul digital, iar în partea a doua a zilei, conversațiile vor deveni mai degrabă particulare, și vor fi abordate teme precum SEO, Facebook, Blogging, Google Mobile etc.

Sunt tare curioasă de prezentarea pe care o va avea Mariya Lukavska, Account Manager CPC CEE la TripAdvisor, pentru că vorbim totuși despre cel mai mare site de travel din lume. Abia aștept să aflu ce se află-n spate și cât de greu se gestionează o astfel de platformă complexă.

Lista completă a vorbitorilor invitați la cea de-a 4-a ediție eTravel Conference, cât și programul întregii zile pot fi găsite aici. Iar dacă vreți să veniți la eveniment, înscrierile se fac direct pe site, până pe 26 octombrie.

Ne vedem acolo!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.