Ce se întâmplă weekendul ăsta la Grolsch Residence

Ca să scape de vecinii care le bat constant la ușă ca să le amintească de gălăgia pe care o fac atunci când creează, Experimentaliștii s-au mutat vreme de 10 zile la Grolsch Residencedirect în inima Bucureștiului, pe strada Cuza Vodă 92.

Am ajuns și eu vinerea trecută, întocmai la timp pentru deschidere, am vizitat noul spațiu în care artiștii creează și am ascultat câteva piese Grimus în variantă acustică. Expoziții, ateliere foto sau craft, improvizații, instalații și nu în ultimul rând, muzică. Cam așa pot descrie atmosfera acestui spațiu creativ.

grolsch-residence_3

Weekendul acesta este ultima șansă să mergeți în vizită la Grolsch Residence, unde puteți experimenta alături de rezidenții ei. Căci da, în casa Grolsch nu se creează și se pleacă, ci se și doarme.

Ce e de găsit weekendul ăsta la Grolsch Residence?

În primul rând, bere. Nu poți să pleci de acolo fără să bei măcar o bere din borcanul specific Grolsch. Pe care chiar îl poți cumpăra și duce și acasă.

Atât astăzi, cât și mâine, sunteți așteptați de Dan Amariei (pentru necunoscători, vocalul OCS). Puteți afla cum se înregistrează o piesă și puteți fi chiar și parte din ea. Aseară a fost prezent și AFO în reședința Grolsch, iar astăzi îl veți putea urmări pe Dan alături de Nucu (chitaristul OCS), la înregistrări. Mâine vor face repetiții cu piesele vechi, de la 12 până seara târziu.

grolsch-residence_1

Băieții de la Allkimik fac experimente de cianotipie, o tehnică de reproducere foarte interesantă a fotografiilor – imprimate pe diverse suporturi (de la hârtie, plastic, la lemn și sticlă). Poate plecați acasă cu o asemenea fotografie.

Cei de la Arts & Crafts vă vor învăța să faceți colaje din obiecte sau să pictați pe lemn, iar începând cu ora 20:00 se vor proiecta și filme.

Ce nu v-am spus? Dați năvala că e intrarea liberă.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.