Ce trebuie să știi dacă mergi la Electric Castle anul ăsta

Update: vă scriu din Cluj, în timp ce beau o limonadă de portocală și busuioc și aud în jurul meu accentul specific zonei. 

Era și timpul! Dacă am ratat cele trei ediții anterioare de Electric Castle, am spus că anul ăsta trebuie să fiu prezentă la festival, ca să înțeleg de ce toată lumea-l iubește. Deși deja știu, vreau să mă conving și să încerc şi eu experiența “la castel”.

Așadar, mâine se deschid porțile castelului Banffy pentru ziua 0. A mai rămas doar o zi până la începerea oficială a festivalului și trebuie să ne pregătim aşa cum se cuvine. Tot ce trebuie să ştim despre cum vom “supraviețui” la festival, se află în videoclipul de mai jos bine pus la punct de către echipa Electric Castle. Și da, o să plouă și anul ăsta, așa că luați-vă haine ceva mai groase, cizme și pelerine de ploaie (fără umbrele!).

Ce trebuie să știi dacă mergi la Electric Castle ediția asta:

  • e primul festival din România care implementează accesul prin brățări cu sistem RFID – îți poți alimenta brățara direct de pe card (dacă alimentezi cu un card MasterCard sau Maestro poți câștiga acces în zona VIP a festivalului). Atenție! Asta înseamnă că nu vei putea plăti cash. Dacă nu ai card sau nu poți să-ți creezi contul omline, îți poți alimenta brățara într-unul dintre punctele special amenajate din festival.
  • sunt două rute diferite pentru autoturisme și autobuze – nu se vor intersecta. Accesul autoturismelor se va face pe drumul care leagă Răscruci de Bonțida, iar autobuzele merg pe traseul clasic, prin sat.
  • dacă ești cazat în sat, ai nevoie de un permis special de acces pe care-l obții de la gazde.
  • sunt 4.000 de locuri de parcare, cu un tarif de 15 lei pentru o intrare (pentru asta găsești harta aici sau folosește aplicația Electric Castle, disponibilă și pe iOS și pe Android)
  • dacă vii cu autobuzul, care va fi disponibil începând de mâine (13 iulie), până luni, 18 iulie, trebuie să știi că va veni și zi și noapte (non-stop), o dată la 25 de minute. Plecarea din Cluj se face de la Sala Sporturilor Horia Demian, biletele costă 7 lei (le cumperi din stații).
  • copiii cu vârsta de până la 12 ani au gratuitate – însoțiți de un adult; persoanele cu dizabilități au acces gratuit, cu condiția să poată face dovadă în baza certificatului emis de autorități (aceștia se pot înscrie la contact@electriccastle.ro) – însoțitorii lor beneficiază de o reducere de 50%
  • mai poți cumpăra bilete de la fața locului
  • regulamentul complet îl găsești aici.

p.s. dacă nu ați uitat deja, peste 100 de companii sunt partenere neoficiale ale festivalului și le-au dat liber angajaților lunea după festival. #electricmonday

V-ați făcut programul pe zile? Unde ne vedem? We are the people! 

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.