Cea mai mare instalație indoor de lumini de Crăciun din lume, în Sun Plaza

Vin sărbătorile, vin! Îmi amintesc că una dintre bucuriile din preajma sărbătorilor, pe vremea când eram doar o copilă, era să termin de împodobit, apoi să sting lumina în cameră şi să aprind luminițele din brad.

E frig, în dimineața asta au căzut şi primii fulgi de nea, dar Crăciunul e la peste o lună distanță. Cu toate astea, nimic nu îi împiedică pe cei din Sun Plaza să dea startul sărbătorii. Dacă în 2010 intrau în Cartea Recordurilor World Guiness după ce aprindeau cea mai mare instalație indoor de lumini de Crăciun din întreaga lume, șase ani mai târziu, Sun Plaza vor să rămână în Guiness World Book și ne pregătesc o nouă surpriză.

Sărbătoarea începe miercuri, 16 noiembrie, la ora 19:00, iar 500.000 de luminițe se vor aprinde în acelaşi timp pe Esplanada Sud din Sun Plaza.

1

Evenimentul va fi acompaniat și de un spectacol inedit de dans cu o trupă din Slovacia, de un concert Deep Central, și un recital INNA. Cei prezenți în Sun Plaza în intervalul Happy Hour (18:00 – 22:00) vor beneficia de reduceri și gratuități la Brioche Doree, Second Cup și restaurantul Spartan.

Ne vedem miercuri să stăm cu capul pe spate și să privim luminițele?

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.