Cinci piese de ascultat pe repeat

Pentru că stau toată ziua cu căștile în urechi, mi-am propus să fac la fiecare început de săptămână un sharing de 5 piese pe care le-am ascultat obsesiv săptămâna anterioară.

Piesele nu vor fi doar single-uri recente, ci și piese mai vechi. Desigur, în funcție de mood.

Oscar and The Wolf – So Real 

În nici măcar o săptămână de când am văzut-o pe Youtube, So Real, noua piesă semnată Oscar și lupul, m-a prins atàt de tare încàt am ascultat-o de 90 de ori. Pe băieți am apucat să îi văd live iarna asta, deși mi se spulberaseră speranțele după ce am aflat că Spellground, festivalul unde trebuiau să vină, a fost anulat.

Enjoy it. Sper să vă obsedeze la fel de mult.

Will Heard – I better Love You (ft. Ms Banks) – live 

Dacă o să auziți piesa asta pe undeva (fie și-n varianta de studio), imaginați-vă că sunt și eu undeva pe fundal fredonând-o. Stă în cap de listă cu 175 de ascultări (doar numărate), cine știe de câte ori am ascultat-o și pe youtube?
Este una dintre cele mai frumoase obsesii cu care m-am procopsit anul ăsta.

Washed Out – Feel it all around

Dar din dar se face rai. Și așa se împarte prin online muzica frumoasă. De piesa de mai jos am aflat de la un prieten, iar imediat ce am ascultat-o prima oară, mi-am spus că o să stea clar câteva ore bune pe fundal în timp ce lucrez.

Singurul dezavantaj? Pare foarte scurtă la o primă ascultare. Mi-aș fi dorit să se prelungească aceste sunete și versuri cât mai mult…

Son Lux – Follow me

Aici e ceva mai complicat. Piesa asta o poți asculta mai degrabă dimineața devreme, când abia te trezești, poți să o setezi chiar drept alarmă (dacă nu cumva ajungi să urăști piesele care te trezesc) sau noaptea târziu. O să o iubești. Este într-adevăr una dintre piesele alea de iubit pe.

Big Scary – The opposite of Us

Asta e una dintre piesele alea pe care le-am descoperit într-un random playlist de pe Deezer. Am auzit-o prima oară, mi-a plăcut, apoi am verificat cine cântă. Am pus-o pe repeat și a stat așa două seri la rând.

Trebuie să mai investighez și restul pieselor de pe album, dar până una alta, vă las cu versiunea asta live a piesei.

Foto: Flickr

Comentezi?

comments

Related Post

2 Replies to “Cinci piese de ascultat pe repeat”

  1. Ce super! :D siii zi-mi ca urmeaza si articolul despre primul semi, ca eu inca-l pandesc pe ala :-” ;;) ;)) <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.