Cine e Personalitatea Online a Anului? Aflăm la Webstock!

Zilele trecute am făcut curat printre niște lucruri mai vechi și am găsit badge-ul meu de la Webstock 2013. Îmi amintesc și acum ediția aia, mai ales că în preajma mea încă-i am pe oamenii pe care i-am cunoscut atunci. A fost prima ediție Webstock la care am participat.

Anul ăsta bifez cea de-a 3-a mea ediție (a 8-a per total) de data asta ca ambasador. Pentru anul ăsta, cei de la Evensys au pregătit, alături de Intel, o nouă categorie: Intel Online Personality of the Year. 30 de nume din întreg online-ul românesc au fost nominalizate a acest premiu.

Nu am să vă spun cu cine am votat eu. Important e că, fiecare dintre cei 30, fie că sunt sau nu persoane publice, are meritul său să fie acolo. Pe unii dintre oamenii de acolo îi apreciez foarte tare și am să am grijă să le spun asta și dincolo de această nominalizare. Dacă nu ați votat încă, luați-vă câteva minute și gândiți-vă cine este cea mai activă persoană din mediul online, cine a reușit să facă un progres cât mai mare de-a lungul acestui an, cine dintre cei 30 a reușit să se facă remarcat prin proiectele la care a lucrat sau evenimentele la care a luat parte.

Iar de vă puteți decide asupra unei singure persoane (*votul este nominal și se poate acorda unei singure persoane) votați-o până pe 27 septembrie. Iar dacă sunteți printre cei care lucrează-n social media (cu funcție cu tot), completați acest formular în care să vă anunțați participarea la sondajul pe care Portal HR alături de Evensys îl realizează de câțiva ani încoace – State of Social Media Employment.

Sunt entuziasmată de prezența mea la Webstock, ca în fiecare an, tocmai pentru că este cam singurul eveniment la care revăd toată blogosfera la un loc și mă-ntâlnesc cu oameni cu care rar am ocazia să o fac. Așa că, ne vedem pe 2 octombrie, în același loc bine stabilit, JW Marriott Hotel.

Dacă ești blogger, solicită o invitație gratuită ca blogger full-day sau half-day până pe 25 septembrie. Iar de ești companie, poți să participi la eveniment achitând taxa de participare de 250 Ron.

Presimt niște surprize din partea organizatorilor și a brandurilor care susțin evenimentul. Abia aștept! Hashtag-ul oficial este #webstockro. E perioada aia în care se va activa twitter-ul. Urmăriți-ne!

p.s. La Gala Webstock Awards poate participa gratuit oricine!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.