Cinema în aer liber. Din 3 august în Parcul Alexandru Ioan Cuza

Scent of a Woman e unul dintre filmele mele preferate.

scent-of-a-woman1

Combinat cu o pungă de floricele home-made, o pătură și tălpile goale, ar fi bine să mergem să-l revedem. Începând de mâine, în parcul în care mi-am petrecut o bună parte din copilărie, vom putea vedea filme stând liniștiți pe iarbă.

Deschiderea cinema-ului în aer liber se va face mâine seară, la ora 20.00, pe Insula Pensionarilor, alături de trupa Imam Baildi, dar și de Bosquito (fetelor, Radu?)

Iar începând cu 5 august vor rula proiecțiile de film. De la ora 21.30, de marți până duminică, publicul cinefil va putea viziona 24 de filme premiate sau nominalizate la festivaluri internaționale de prestigiu, dar și proiecții clasice.

Dacă nu ați văzut până acum The Godfather, Star Trek!!, Inside Llewyn Davis sau preferatul lui Bogdan, Kon-Tiki, propun să ieșiți la cinema în aer liber.

Aici aveți programul detaliat + event-ul pe facebook

Comentezi?

comments

Related Post

2 Replies to “Cinema în aer liber. Din 3 august în Parcul Alexandru Ioan Cuza”

  1. Ce sa zic, e superb filmul, dar mai sunt “Donnie Brasco”, “88 minutes” si “Devil’s Advocate’ care e si el de referinta, cat despre Al Pacino, un actor complet, nu prea l-am vazut in comedii, dar a jucat in “Stand Up Guys”(2012).Mai e si “Any Given Sunday” in care apare si Cameron Diaz…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.