Circle of Love – spectacolul multimedia pe muzica lui Depeche Mode (Concurs)

Update: Cristiana și Andreea S., numerele voastre au ieșit norocoase la random.org. Felicitări!

Sfârşitul unei poveşti de dragoste. Momentul în care tot ce credeai că a fost frumos şi bun, brusc s-a terminat. Amintirile, disperarea, durerea, dar şi dorința de a fi bine din nou sunt sentimentele cu care Alex, protagonistul spectacolului Circle of Love se confruntă.

80 de minute de poveste, interpretate live pe fundal muzical de către band-ul April, cu cele mai cunoscute piese Depeche Mode. Vei deveni și tu parte din povestea unui rollercoaster emoțional.

„Alex sunt eu, poți fi și tu… practic Alex poate fi oricine a trecut sau trece printr-o despărțire, printr-o schimbare grea de viață. Din păcate știm cu toții că viața nu este numai roz, cu toții am fost acolo. Și în acel moment cu toții cred că vrem să înțelegem ce se întâmplă cu noi, să știm la ce să ne așteptăm, cum putem lupta.” spune Petre Marinescu, producătorul spectacolului.

Joi, 23 februarie, ora 20:30, la cinema Pro, va avea loc premiera spectacolului multimedia Circle of Love, iar eu am două invitații duble pentru tine. Spune-mi ce piesă de la Depeche Mode ți se pare cea mai potrivită pentru o despărțire. Voi anunța câştigătorii luni, 20 februarie, ora 18:00, cu random.org.

Biletele pentru spectacol sunt disponibile în rețelele IaBilet, Eventim, Bilete.ro, Startickets și la casa de bilete CinemaPro, la prețul de 45 lei.

Ocazie cu care vă reamintesc că pe 23 iulie, Depeche Mode are concert pe Cluj Arena. 

Comentezi?

comments

Related Post

2 Replies to “Circle of Love – spectacolul multimedia pe muzica lui Depeche Mode (Concurs)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.