Cititul te face mai frumos (Concurs)

Update: Câștigătoarea cărții este Raluca. Felicitări, Raluca!

Dar știați și voi asta deja.

Am terminat Facultatea de Litere, se presupune că ar trebui să citesc mult. Ei bine, uneori citesc mai puțin decât mi-ar plăcea să o fac, însă mereu cu drag și cu speranța că voi duce cartea la bun sfârșit (pretențioasă nevoie mare). Așa că m-am bucurat foarte tare când, în penultima zi din an curierul mi-a adus… ce credeți? CĂRȚI!

Și odată cu asta, ocazia să fac parte din cea mai mare comunitate a tinerilor din Europa, cu cardul Euro26. Peste 5 milioane de tineri sub 30 de ani se bucură de avantajele acestui card, cu ajutorul căreia beneficiază de reduceri la teatru, muzee, Opere și multe alte locuri din toată Europa. E foarte ușor de utilizat și mai ales de achiziționat. Îmi pare rău că nu-l aveam atunci când am fost plecată-n Belgia, dar e bine de știut pentru data viitoare.

V-am zis că emiterea e gratuită (primirea acasă sau ridicare din locațiile menționate pe site)?

Și pentru că, repet, #cititultefacemaifrumos, Euro26, împreună cu librăriile Cărturești, s-a gândit să le trimită cărți pasionaților de povești. Am primit trei cărți, pe una am făcut-o deja cadou unui mare iubitor de cărți, iar pe cea de-a treia o voi da unui alt iubitor de frumos.

M-am bucurat tare mult când am văzut titlul cărții, pentru că, în ciuda afirmației do not judge a book by its cover/title, am mari așteptări de la titlu: Cât te mai iubesc, Luis Leante. Chiar sunt curioasă să aflu ce se ascunde-n spatele paginilor.

Dacă îți dorești cartea, spune-mi un titlu al unei cărți care ți-a creat așteptări și nici nu te-a dezamăgit. Joi la ora 16.00 trag un nume câștigător la sorți.

Btw, 10% reducere la cărțile din Cărturești. Poți să-ți iei și tu cardul Euro26 *dacă ai până-n 30 de ani*. Aici găsești toate discount-urile de care beneficiezi.

Comentezi?

comments

Related Post

15 Replies to “Cititul te face mai frumos (Concurs)”

  1. Magicianul – John Fowles. “Maine sa iubeasca cel care nu a iubit niciodata. Iar cel care a iubit sa iubeasca maine.” Asa se incheie romanul lui Fowles. Pe mine aceast citat m-a determinat sa-l citesc pe Fowles si nu m-a dezamagit. Este un roman care te invata ca nimic nu este ceea ce pare a fi si ca viata este frumoasa asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.