Concert byron la Grădina cu Filme [Concurs]

Later Edit: Câștigătorii sunt: Silvia Marin, Mihai Molodoi, Diana Șerban, Mitalcov Cristina. Felicitări și distracție plăcută la concert!

Au trecut deja 6 ani de la primul meu concert byron. Pe vremea aia încă mai exista Lăptăria lui Enache. Nu știam unde mergem, dar pentru că era o surpriză, am acceptat. Îmi amintesc cum zâmbeam tâmp când am ajuns acolo. Eram fericită.

6 ani și 5 albume mai târziu, mă regăsesc încă în aceeași stare. Una dintre piesele lor încă mă mai face să plâng (ce bine că o cântă mai rar, hihi) și concertele lor încă mă mai emoționează chiar și după atâta timp și atâtea show-uri.

Ultima oară când i-am ascultat se pregăteau să plece în Irlanda, unde au înregistrat următorul album (care se apropie! abia aștept!) la studiourile Windmill Lane din Dublin. Dar am avut ocazia să ascult câteva dintre piesele noi pe care le pregăteau și sună foarte bine.

Vinerea asta, pe 14 august, va fi prezentat primul single de pe album. Piesa se numește “The Sea” și va avea parte de un concert și de o proiecție de videoclip la Grădina cu Filme din București (Piața Lahovari, nr.7) în cadrul Electro Acoustic Garden.

O să vă placă locul, e foarte interesant. Paradoxal, e o oază în mijlocul orașului. Și vreau să vă invit și pe voi să mergeți cu mine să ascultăm împreună un nou concert marca byron,. Nu pot decât să vă spun că o să mai vreți să veniți și a doua oară.

Concertul începe vineri, la ora 20:30, iar eu am pentru voi de dat 4 invitații single. Tot ce trebuie să faceți este să-mi spuneți un vers pe care l-ați reținut din repertoriul byron, iar eu mâine la ora 17:00 voi face extragerea celor 4 câștigători cu care am să mă văd la o limonadă vineri seară.

Viața pare un desen animat…

Biletele le găsiți în rețeaua Eventim și la casa de bilete CreArt.

Comentezi?

comments

Related Post

14 Replies to “Concert byron la Grădina cu Filme [Concurs]”

    1. Nu știu dacă vei citi această postare în timp util, dar ești unul dintre câștigători. Aștept un mail de la tine până la ora 18. Dacă nu, voi anunța pe altcineva în locul tău, mai ales că nu există o adresă de mail. Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.