Concurs dedicat cinefililor la Grand Cinema & More

Pe vremea când nu existau site-uri în care să-ți listezi filmele deja văzute și cele pe care îți doreai să le vizionezi (sau poate existau, dar eu aveam dial-up), eu mi le notam într-un caiet dictando, ordonat, frumos. M-am întors de multe ori de-a lungul anilor la listele alea, doar ca să-mi amintesc ce filme vedeam când eram adolescentă.

Primele două filme pe care le-am văzut în cinematograf, îmi aduc aminte și acum, au fost Gladiatorul, la Cinema Gloria și A Bug’s Life, văzut într-un cinema de prin Drumul Taberei. Nu știu cât de mult am înțeles eu din cele două filme, aveam cel mult 10-11 ani, dar știu că eram mereu fericită când vedeam afișul la intrarea în cinema și știam că urmează să văd și eu filmul. Ulterior au urmat filmele pe care îmi “interzicea” mama să le văd, pe care sigur, apoi am ajuns să le văd de câteva ori bune, dar și cele la care nu am rezistat nici măcar 15 minute și de la care am ieșit din sală. Sau filmele pe care le-am văzut doar de dragul unor anumiți actori și cele pe care le-am evitat tot din același motiv.

Sigur, atunci când mă jucam Trivia pe mIRC sau DC++, apoi Conquizstador sau alte jocuri online în care primeam întrebări din filme pe care nu le știam, frustrările creșteau, și odată cu ele și lista de filme de văzut. Chiar și așa, m-am bucurat când am auzit de concursul celor de la Grand Cinema & More: #UnlimitedMovieContest. Mi-a adus aminte de cât de faină e competiția la astfel de concursuri, mai ales că este primul de acest gen.

Ce vreau să zic? Pe 11 aprilie, la Grand Cinema & More are loc primul concurs dedicat iubitorilor de film. Live, chiar în cinematograf. Cum te poți înscrie? Simplu: răspunde corect la 4/5 întrebări din quiz-ul de aici, până pe 10 aprilie, și vei putea juca live un fel de trivia al filmelor. Vei primi o parolă, iar cu ea vei putea participa la concurs.

Cum se va desfășura concursul:

  • Ai la dispoziție 50 de întrebări – ele vor fi proiectate pe ecranul de cinema și vor avea și materiale ajutătoare (capturi/video-uri filme și chiar variante de răspuns)
  • Vei avea o tabletă/telefon conectat la internet – se va răspunde de pe o platformă online (pe care o vei accesa cu parola primită în prima etapă)
  • Vestea bună: sunt și premii!

Începem cu cele mai mici: vouchere (invitații la film sau meniuri de popcorn și suc) pentru concurenții care nu se plasează pe primele locuri. Pentru locurile 2-8, concurenții vor primi un abonament Grand Unlimited – valabil un an de zile. Iar premiul întâi (cu coroniță din titluri de filme; glumesc), care se va acorda celui care va răspunde la cele mai multe întrebări în cel mai scurt timp, va primi titlul de marele câștigător și va putea da o petrecere în sala VIP Studio din Grand Cinema & More alături de 10 prieteni + abonament Grand Unlimited pe un an. 

O ocazie bună ca să îți testezi cunoștințele și să te distrezi într-o competiție live. Ce zici? Poți merge acompaniat de un singur partener, ca să nu fie nici prea ușoară toată distracția, dar nici prea grea.

p.s. știai că Grand Cinema & More are un abonament numit Grand Unlimited care îți oferă acces nelimitat la toate filmele din program? Prețul este de 49 de lei lunar / 588 lei anual. Premierele sunt și ele incluse. Mi se pare un deal foarte bun. Also, am zis nelimitat?!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.