Conferința anuală TED, transmisă la Grand Cinema & More

Aveam emoții și-mi amintesc cum îmi transpirau palmele atunci când știam că zeci de perechi de ochi mă urmăresc, fie că eram pe scena unde trebuia să recit o poezie, fie că vorbeam liber sau prezentam un eseu la facultate. Lucrurile nu s-au schimbat prea tare de atunci. Cred că ăsta e și motivul pentru care îi apreciez atât de mult pe cei care au darul de a vorbi și de a se face ascultați.

Iar cei mai buni la capitolul ăsta, din punctul meu de vedere, sunt cei care participă la TED. Acolo am auzit cele mai bune speech-uri și am descoperit pasiunea de a povesti, dincolo de orice.

Anul acesta, conferința anuală TED va avea tema Dream și va putea fi urmărită pentru prima dată în cinematograf. Sesiunea internațională va fi transmisă și la noi în exclusivitate de către Grand Cinema & More, pe 16 februarie, începând cu ora 21:00.

Transmisiunea evenimentului va avea 120 minute și cei mai cunoscuți artiști, leaderi și vizionari vor împărtăși cele mai mari visuri ale lor în binecunoscutul format al conferințelor, cel de 18 minute. Este o oportunitate de a experimenta acest fenomen la nivel global (împreună cu 1 200 de oameni prezenți în sala din Vancouver) și de a asculta lideri din diferite industrii, de la laureații premiilor Nobel, autorii ce au primit Pulitzerul, la câștigătorii premiilor Oscar.

Biletele sunt disponibile pentru rezervare pe site-ul cinematografului și sigur se vor da ca pâinea caldă. Îmi amintesc de un eveniment TEDx din București de vara trecută unde toată lumea s-a înghesuit pe o terasă-n aer liber ca să participe, și cu siguranță asta va fi o experiență unică.

Vă recomand, pe lângă acest eveniment, să vă faceți cont pe TED.com, pentru că vă asigur că vreți să țineți într-un singur loc filmulețele pe care le găsiți și care vă inspiră, și sunt cam multe, o să vedeți.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.