Cum am încercat să gătesc Papanași de la #DrOetker (video)

La mine în familie cel mai mult găteşte bunica. Mult şi bine. Bunica şi mămaie, care e mătuşa ei. Ele sunt cele care gătesc orice, aproape întotdeauna fără rețetă. Şi atunci când le dai ceva de făcut, îți fac din ochi, spun ele, adică, fără să aibă nevoie de cantități. Şi le şi iese întotdeauna. Da. Serios. Ele îmi confirmă mitul ălă, cum că toate femeile de prin partea moldovei gătesc bine. Aici o includ şi pe Blaş (gg, girl!)  

La mine nu e aşa. Eu sunt cea care nu a gătit niciodată ceva mai complicat. Eu, deşi pe sfert moldoveancă, am pierdut din talentul şi dăruirea de a găti. Sau poate nu le-am descoperit încă (not).

Fără să ştie asta, Dr.Oetker, cu noua platformă La Desert, m-a invitat să gătesc un desert. Mi-a spus că o să fie fun, nu a zis că trebuie să-mi şi iasă preparatul. Aşa că, într-o zi de sâmbătă am încercat să gătesc ceva foarte uşor, unde mai pui că e şi deja aproape gata preparat: papanaşi, al doilea desert preferat al meu. Trebuia să-mi iasă, nu? Ei bine… Vă invit să vedeți filmulețul.

Am reușit sau nu? Îndemânare 0%, entuziasm 100% și emoții pe măsură. La fel și străduință. Eram asistată de cameramanul şi regizorul videoclipului, Alexandra, care mi-a confirmat încă o dată că, spre deosebire de ce tot afirmă domnii, locul meu clar nu e în bucătărie. Dar m-am distrat și o să mai încerc, data viitoare singură, ca să mă asigur că nu mă presează vreo cameră de filmat sau vreun fan care așteaptă să vadă cum a ieșit preparatul.

Rețeta e foarte simplă. Cumperi un mix de papanaşi #DrOetker și doar 200 gr brânză dulce, apoi urmezi pașii înscripționați pe cutie, pe care-i găsești aici și desigur, în filmulețul meu. Pe cuvânt că papanașii, în ciuda ,,eforturilor mele” de a-i găti, au ieșit delicioși. Iar dacă alegeți şi o dulceața bună, eventual de cireşe negre, aşa cum am ales eu, vor fi și mai buni!

Cei de la Dr.Oetker mai au și alte produse foarte ușor de gătit. Următoarele pe listă: eclere!

Foto/Video: Alexandra Miculescu

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.