Delilah în Atelierul de Producție

Cum recunoști o voce bună? E vocea care te trezește din somn.

Vineri seară. M-am dus în Atelierul de Producție pe jumătate adormită, era aproape 11.20 când am ajuns. Am ratat setul Adnanei Sun, dar am ajuns la timp pentru concertul Luciei. Frumoasă voce, dar cred că e mai degrabă genul pe care să-l asculți stând frumos la o masă, sorbind dintr-un cocktail. Nu a reușit să mă trezească, dar tot respectul meu pentru acuratețea vocii.

Imediat după ora 00.00 a început concertul pentru care venisem acolo: Delilah. Pe scenă a urcat, îmbrăcată într-o rochie roșie, mulată, cu părul frumos aranjat, cu un zâmbet incredibil și contagios, această zeiță care are aproape 24 de ani și care-ți smulge câte un fir de păr din sprânceană de fiecare dată când o auzi cântând.

Atelierul de producție
Atelierul de producție

Paloma (porumbelul) a fost cea care a reușit să mă trezească. De când a urcat pe scenă și până la ultimele aplauze pe care publicul i le-a oferit ca să se-ntoarcă la un bis. Timp de o oră, frumoasa franțuzoaică, care locuiește acum în Marea Britanie (cu descendenți cubanezi,nigerieni, spanioli, motiv pentru care și arată cum arată) a vorbit cu publicul, a spus glumițe, a vorbit politicos cu cei din față care fumau, rugându-i să nu o mai facă “If you smoke here, it’s like I’m smoking here. And I don’t smoke, I’m trying to sing”.  (via Mixtopia.ro), a zâmbit necontenit, s-a descălțat și s-a simțit ca acasă.

Aseară Delilah ne-a cântat Breathe pe care a compus-o când avea 14 ani, Time, Go, Shades of Grey (pe care a cântat-o și când s-a întors la bis), Inside my love, Love you so și a promis că se mai întoarce cu tot band-ul ca să ne cânte și albumul nou pe care se pregătește să-l lanseze și pe care-l vom găsi și noi în magazinele din țară.

Am plecat zâmbind. Și fredonând. Ceea ce înseamnă că a fost bine. Mulțumim!

Fotografie Iconcert.ro.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.