Despre Snapchat și Instagram Stories, la cea de-a 9-a ediție Webstock

Vara, până și conferințele își iau binemeritata vacanță, dar la final de toamnă revin în forță cu cel mai mare eveniment de social media din România: WebstockAșadar, pe 30 septembrie, ne întâlnim dis de dimineață în același loc în care merg la final de septembrie/început de octombrie, deja de trei ani încoace.

Ce se întâmplă anul acesta la Webstock? 

Am povestit deja de ce merg la Webstock. Anul acesta temele celor două sesiuni paralele sunt: My Story și The Present is Visual. Ca în fiecare an, vor fi conferințe care se vor desfășura în paralel (întotdeauna e greu să alegi unde să fii prezent, toate micro-evenimentele sunt interesante), iar temele vor fi: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation si Online Communication.

Cine sunt speakerii din acest an?

Aș începe cu unul, în mod special, care are mare succes în online încă de când a apărut: Marian Godină. Un adevărat personaj, dacă mi se permite a nota. Are o mulțime de povești de spus și cu siguranță o să fie un moment foarte interesant. Alexandru Tomescu este un alt speaker pe care îl auzim și întâlnim la fel de rar, la fel și pe Sorin OnișorAcești speakeri își vor prezenta poveștile în prima parte a zilei, aveți grijă să nu-i ratați.

Îi găsiți pe toți aici. Desigur, va fi și un invitat surpriză, care va fi dezvăluit doar în cadrul celei de-a doua conferințe.

Ce mi se pare interesant la ediția din acest an?

Că va exista un studiu despre Snapchat, realizat de iSense Solutions special pentru Webstock. Sunt curioasă cum văd marketerii rolul acestei aplicații în piața din România. Despre asta o ne povestească Andrei Canda, managing partener la iSense.

Pe de altă parte, Instagram Stories, varianta adaptată a snapchat-ului de către minunata rețea socială, Instagram, va fi unul dintre subiectele abordate de Robert Katai în cadrul conferinței New Social Media. O să fie o dezbatere interesantă despre cele două.

Conferința New Ideas for Marketers va fi probabil cea de-a doua conferință la care voi participa, după cea menționată mai sus. În cadrul ei vor fi pe scenă (cu excepția moderatorului), cinci fete (salut, Adina Militaru <3) alături de Alexandru Negrea. Reprezentantele a două agenții, Tribal WorldWide și V8, și a două companii, Avon și Bitdefender. Micro-tema: idei de content marketing pentru agenții și companii.

La finalul celei de-a noua ediție va avea loc și Gala Webstock Awards, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc realizate în ultimul an. Tot atunci va fi anunțată și Personalitatea Online a Anului – nu am nici cea mai mică îndoială asupra numelui care va fi anunțat câștigător.

Acestea fiind spuse, ne vedem pe 30 septembrie, la Hotel J.W.Marriott. Be there or be (for)square! Dacă nu v-ați rezervat deja locuri, mai încercați, poate aveți ceva noroc.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone, în parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

Comentezi?

comments

Related Post

1 Reply to “Despre Snapchat și Instagram Stories, la cea de-a 9-a ediție Webstock”

  1. Imi pare asa rau ca nu am reusit sa ajung, eram tare curioasa ce o sa zica Andrei despre Snapchat. E o aplicatie pe care se tot insista de ceva vreme, insa care nu a facut mare branza pana acum la noi. Tind sa cred ca nici nu va face si va ramane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.