Digital Marketing Forum sau #NoGuruConference

Într-o discuție cu o prietenă, am ajuns să vorbim despre job-uri. La un moment dat, mi-a mărturisit că a avut o conversație cu un tip care lucra într-un alt domeniu decât al ei, și care, foarte sigur pe el, i-a spus că s-ar descurca cu siguranță să lucreze în marketing, că nu e așa de greu precum ce face el. Adevărat or ba?

Mie mi se pare că nu ar trebui să compari două domenii diferite și mai ales să te lauzi în fața unei fete că și tu poți să faci ce face ea (ăsta e alt subiect). Cu siguranță marketing-ul, în orice domeniu am vorbi despre el, nu e atât de ușor de înțeles și mai ales, de aplicat.

Au trecut 8 ani de la prima conferință Digital Marketing Forum, organizată de Evensys (eu pe vremea aia nici măcar nu terminasem liceul) și iată, anul ăsta se-ntâmplă din nou, pe 26 februarie, dar de asta, voi și eu prezentă ca blogger oficial.

Ce e interesant la această conferință? Faptul că speakerii vor veni să vorbească despre marketing, dar nu din cărți, ci din propria lor experiență, vor povesti de lucrurile de care s-au lovit ei mai mult, ce a fost mai greu și cum au reușit să treacă peste probleme fără să cauzeze altele.

Cei care vor merge la Digital Marketing Forum vor învăța să-și aleagă soluțiile potrivite pentru brand și să folosească social media, acest tool mai mult decât util, pe care trebuie să-l vedem dincolo de campaniile cu Like & Share. Comunicarea cu consumatorii se va face la un cu totul alt nivel, mai ales că cea de-a IX-a ediție va avea în spate sloganul #NoGuruConference, care va lăsa deoparte orice discuție care nu este un caz real.

Și pentru că sunt profesioniști, au pregătit și un e-book pe care-l puteți downloada de aici.

Nu uitați puneți în calendar: 26-27 februarie, Hotel Crowne Plaza, București.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.