Dragoste cu ciocolata – Heidi

A fost odată..şi a mai fost şi altadată, dar nu ca acum. Într-o împărăţie mare de undeva de departe, de pe vremea când oamenii se căsătoreau din dragoste, stătea la un geam uitat, în castelul cel mai puţin frecventat, o prinţesă pe numele ei LAPTE. Îi era frig, dar nici vorbă să intre în casă. Ştia că cineva undeva e nefericit şi îşi tot făcea planuri de cum ar putea să schimbe lumea. Era ea prinţesă, dar lucrurile nu erau atât de simple..

La capătul celălalt al lumii, într-un cartier murdar şi sarac, era CACAO, derbedeul cel mai derbedeu. Se amesteca cu toata lumea şi nu părea să stea locului vreo clipă. Cacao umbla toată ziua dupa fustele biscuitelor şi al eugeniilor. Oriunde mergeai, dădeai ba de biscuite cu cacao, ba de eugenii. Mare fustangiu! Cât era ziulica de mare, el le făcea umplutura femeilor ăstora.

Şi ca în orice poveste frumoasă, pe care copiii o ascultau înainte de culcare, laptele a aflat de existenta acestui derbedeu cacao, despre care bănuia că e nefericit, altfel nu s-ar fi ascuns prin toate dulciurile, şi a zis că ar trebui să existe o modalitate să-l poată face fericit. Nu ştia că o să se ajungă aici.

Prin giumbuşlucuri care ţin numai de basme, prinţesa lapte s-a îndrăgostit de derbedeul cacao. Amorul s-a produs, focul s-a aprins, amândoi au devenit unul şi acelaşi.

Unirea celor doi într-unul singur, s-a numit foarte frumos: CIOCOLATĂ.

Şi pentru că prinţesa locuia între munţi, şi acolo laptele e cel mai bun şi mai sănătos, s-au hotărât ca fetiţa lor să se numeasca HEIDI. Şi aşa s-a născut Ciocolata HEIDI. Din dragoste pentru ce e mai bun, din plăcere şi din dorinţa de a-i face pe oameni fericiţi.

Fie că e pe buzele tale, sau deja topită, fie ca vine în formă de inimioară sau în formă de braduţ, fie că e albă, neagră, aerată, cu vişine, stafide, alune, nuci sau biscuite, ciocolată mănâncă aproape oricine cel puţin o dată pe zi. Până şi eu când mananc scriu acest post, mănânc ciocolată. Addictive!

Cum ai putea să nu fi fericit?

Şi pentru că întocmai ca în filmul Charlie and the Chocolate Factory, o singură ciocolată e câştigătoare, Heidi Choco Club ne-a pregătit nişte surprize. Ce ziceţi? Ne înscriem şi noi în club?

Nu e greu deloc. Intrăm pe site, dăm click pe Join Heidi Choco Club, iar la întrebarea “How do you know about Heidi Choco Club?” (De unde aţi aflat de Heidi Choco Club?) o să răspundem frumuşel cu blog. Si de abia de acum încolo începe adevărata bucurie.

Live the chocolate side of life. (ne zic ei)

Aş adăuga eu – the sweet side, the side that brings you more pleasure.

Inciocolăteşte-te în vise cu Heidi!

Facts:

  • Ciocolata nu îngraşă.
  • Previne apariţia bolilor de inimă.
  • Topită în gură, ciocolata produce o creştere mai intensă a activităţii cerebrale şi a bătăilor inimii, asociat cu un sărut pasional.
  • Ciocolata neagră poate reduce riscul apariţiilor problemelor cardiovasculare, reduce tensiunea arterială.
  • Conţine vitaminele A, B1, C, D şi E şi o e sursă de calciu, magneziu şi potasiu.
  • De două ori mai multe femei decât bărbaţi mănâncă şi se gândesc la ciocolată.
  • Mai mult de jumătate din ciocolata din lume e consumată în America.
  • Napoleon mereu purta ciocolată dupa el, pe care o mânca oricând avea nevoie de un strop de energie.
  • În Belgia, peste 17.000 de oameni lucrează în industria ciocolatei.
  • Alergiile la ciocolată sunt foarte rare.

 One chocolate per day, and you can’t keep away!

O campanie BlogalInitiative.

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.