Duminica asta ne distrăm la #happymoves

Dacă sâmbăta trecută am făcut pe brava și m-am dus să mă întrec la cursa cu obstacole în echipa celor de la Coca Cola (pe care din păcate i-am tras în jos pentru că nu aveam antrenament)

Hai că am făcut-o şi pe asta: cursa cu obstacole la Urbatlon #happymoves

Posted by Andra Nicula on Saturday, June 20, 2015

duminica asta am ales să fac mișcare la #HappyMoves, cel mai nou concept Coca-Cola România care combină activitatea fizică cu distracția.

Weekendul ăsta, 27-28 iunie, Piața Universității se va transforma într-o arenă cu probe sportive care de care mai amuzante: Kung Fu, Water Bubble Fun, Climb to Smile, până și o masă de foosball în mărime naturală! Ideea e simplă, sporturile se vor reinventa pentru a deveni din dificile distractive. Cum vi se pare?

Voi face parte din #echipaluTudoran alături de bineînțeles, Cosmin Tudoran, Anca Duma și Gabriel Mistodie (dintre cei pe care-i cunosc) și vom fi în competiție cu echipa lui Bunescu și cea a lui Chinezu. Noi suntem de departe cei mai buni, sigur.

Sâmbătă seară, începând cu ora 19.00 veți avea parte și de un concert, dar și de o sesiune de aerobic cu lumini fosforescente, iar duminică sunteți invitați, la ora 9:30, să alergați la cros-ul carnaval #happymoves al cărui start se va da în Piața Universității. Mai multe detalii despre înscriere găsiți aici. Cele mai ingenioase costume și cei mai trei rapizi participanți (de la fiecare categorie) vor primi premii speciale.

Ne vedem acolo, da?!

Screen-Shot-2015-06-24-at-13.19.23-825x465

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.