Eu am votat Untold Festival la EFA 2015. Tu?

În topul Zelist în ceea ce privește vizibilitatea în Social Media a principalelor festivaluri de muzică din România în 2015 stă frumos, pe primul loc, Untold Festival, care a avut loc vara asta, în Cluj și la care am avut plăcerea și bucuria să asist și eu.

Pentru o primă ediție de festival, Untold a avut mare succes, și pe lângă cele 28.365 de mențiuni, un număr foarte mare pentru început, a mai fost nominalizat la European Festival Awards la două dintre categorii – Best Major Festival și Best New Festival – iar campania Pay with Bloodrealizată de McCann, le-a adus la Golden Drum Awards două premii Silver Drum, la categoriile New or innovative și PR.

Cover _I Voted

Pe lista nominalizaților la EFA 2015 se află și Electric Castle (Best Medium Festival), Plai (Best Small Festival) și TiMAF (Best Indoor Festival). Bucureștiul se pare că pierde teren în fața Banatului și Ardealului în ceea ce privește festivalurile, ceea ce nu e deloc rău. E bine că ne dezvoltăm pe partea asta și-n restul orașelor mari și că putem astfel să stârnim curiozitatea străinilor și să-i cooptăm ca turiști.

#hailavot! Eu deja mi-am selectat preferații. Abia aștept să ne vedem la Untold Festival 2016, poate cu tot cu premiu!

p.s. fiți cu ochii pe pagina lor de facebook. Ni se pregătește ceva frumos!

Comentezi?

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.